ShadowLegion

Üstün
Makaleler
1
Arkadaşlar herkese merhaba. Kardeşim öğrenci ve Samsung mağazından G81SF monitörü almayı planlıyorum.

Hem ilk alışveriş hem de eğitim indirimi ile cihaz ne kadara düşer acaba? Sistemde göremedim tam olarak ne kadara geleceğini. Bir de vade farksız kaç taksit yapıyor?

Düz fiyatı 43.774 TL.

Hepsiburada'da 36.000 TL ve vade farksız 9 taksit var. Eğer indirim çok değilse Hepsiburada'dan da alabilirim.

Monitörü kardeşime alacağım.

Üniversite öğrencisi birisi bulursanız Samsung'un eğitim sayfasında şu anda 30.897 lira. 6 taksit de yapıyorlar.

1753792964793.webp

Normal sayfadan linki bulamazsınız. Eğitim hesabınızı aktif ettikten sonra şu linkten ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/pd.LS27FG812SUXUF/

Üniversite öğrencisi birisi bulursanız Samsung'un eğitim sayfasında şu anda 30.897 lira. 6 taksit de yapıyorlar.

Eki Görüntüle 168150

Normal sayfadan linki bulamazsınız. Eğitim hesabınızı aktif ettikten sonra şu linkten ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/multistore/tr_egitim/pd.LS27FG812SUXUF/
Peki ilk alışveriş için de ekstra bir indirim oluyor mu eğitim indirimi dışında Görkem bey?

Yanıtınız için teşekkür ederim.

Hayır. Zaten dışarıya ve kendi sitelerine göre indirim miktarı yüksek olduğu için başka bir kampanya ile birleştirmiyorlar çoğu zaman.

Örnek olarak alacağım buzdolabının fiyatı kendi sitelerinde 151 bin TL idi, mağazada 138'e kadar pazarlık yaptım, e-ticaret sitelerin fiyatı 125 küsür bin lira civarındaydı, öğrenci indirimi ile 92 bin TL'ye geldi.

Anladım, çok teşekkür ediyorum.
Hayır. Zaten dışarıya ve kendi sitelerine göre indirim miktarı yüksek olduğu için başka bir kampanya ile birleştirmiyorlar çoğu zaman.

Örnek olarak alacağım buzdolabının fiyatı kendi sitelerinde 151 bin TL idi, mağazada 138'e kadar pazarlık yaptım, e-ticaret sitelerin fiyatı 125 küsür bin lira civarındaydı, öğrenci indirimi ile 92 bin TL'ye geldi.

@2254 @BerkayZ87 G81SF ile XG27UCDMG arasındaydım ancak, hepsiburada'da 48k XG modeli bu 30k ya geliyor. İkisi de 4. Nesil panel. Sadece matte ve glossy farkı için 18k verilmemeli değil mi?

Sadece üniversite öğrencilerine mi bu indirim yapılıyor?
Evet. Yükseklisans ve doktora için de geçerli diye biliyorum.

Ortaöğretim ve temel eğitimde yok sanırım. Siteden detaylı bilgiye bakabilirsiniz.

e-Devlet'ten öğrenci belgenizi bugün tarihli alıp oradaki kod ile eğitim sayfasına üye oluyorsunuz.

Anladım. Yazıyı şimdi anladım üniversite, yükseklisans ve doktora yapanlar için geçerli sanırım. Kendim okulu bitireli çok oldu da tanış birisini bulmam lazım :).

Eki Görüntüle 168150

IMG_5030.webp

Eğitim indirimine hoşgeldiniz dediği halde indirim göremiyorum maalesef ve çözemedim bu durumu bir türlü hocam. @Görkem