- Makaleler
- 6
İdare eder. Fiyatının düşmesini bekleyin. Bu fiyatta ben almazdım.
Özelliklerinden dolayı almam. Ama tasarımı çok güzelmiş.
Özelliklerinden dolayı almam. Ama tasarımı çok güzelmiş.
Yok güzel ama ekran çok büyük. Yoksa 90 Hz, 8 GB RAM, 5.000 mAh batarya ve güncelleme desteği bu fiyata bile güzel.Özellikleri fiyatına göre normal. Ucuzlarsa daha iyi olur.
Yok güzel ama ekran çok büyük. Yoksa 90 Hz, 8 GB RAM, 5.000 mAh batarya ve güncelleme desteği bu fiyata bile güzel.
Giriş seviye bir cihaz olduğu için özellikleri düşük. Tasarımını beğendim, durumu olmayanlar için gayet güzel.
Yurt dışı telefon kullanıp 3-4 ay kullanmalık telefon olmuş bu. Yurt dışı olan telefon Samsung olursa internete bağlı olduğu sürece simli telefon üzerinden yurt dışı telefon ile arama yapabilirsiniz bu arada. Google'da bu özelliği sağlıyor ama ne kadar verimli bilmiyorum.
Şu Samsung 5.5 inç ekranlı telefon yapsın. iPhone 13 mini tarzı telefonları seviyorum. Ama olma ihtimali çok düşük.
iPhone’de takozlaştı maalesef. İnce telefon hiç bir işe yaramıyor. 1 cm geniş olsun ama küçük olsun. Ben büyük ekran istediğimde bilgisayarımı kullanıyorum. Şu tek elle kullanmak güzel oluyor. Telefon gibi hissettiriyor. S7 Edge Remake isterdim.IPhone'da yapmıyor artık. Samsung da. Şu ince telefonları popüler yapacaklarına ufak telefonları popüler yapsınlar.