Acikcasi essek gibi optimize etmeyecekse guncelleme sozu biz de veriyoruz demek ayagina vermemeli o guncellemeleri.

Kardesimin Tab A9+'unda da ayni sekilde, control paneli acarken bile donuyor. Normal UI'da app acilislarinda falan yavaslasa anlarim da tusa basincakilit ekraninin gelmesi bile yavasliyor low-end cihazlarda.
Servide gönderin eski yazılımını geri yüklesinler veya ROM desteği varsa kurun.

Güzel bir şey ama Samsung ne zaman A0X serilerinde 8 GB RAM kullanmayı düşünüyor? G99 işlemciye sahip A24 var elimde 6 GB RAM ucu ucuna yetiyor çoklu işlemlerde. Ayrıyeten şu damla çentiği Xiaomi bile bıraktı Samsung bırakamadı. Çerçeve kalınlıklarından bahsetmiyorum bile...

Güzel bir şey ama Samsung ne zaman A0X serilerinde 8 GB RAM kullanmayı düşünüyor? G99 işlemciye sahip A24 var elimde 6 GB RAM ucu ucuna yetiyor çoklu işlemlerde. Ayrıyeten şu damla çentiği Xiaomi bile bıraktı Samsung bırakamadı. Çerçeve kalınlıklarından bahsetmiyorum bile...
Telefon bir casio g-shock saat fiyatına satılınca aslında o özellikleride kabul edebiliyorsunuz hocam.

Demek ki bu sene A serisinden her cihazın işlemci segmenti biraz daha yükselebilir.
Çünkü A07, A15 ve A16'ya eşit bir cihaz oldu. (İşlemci olarak yoksa ben şahsen hala Samsung bir cihazda IPS ekran kabul etmek istemiyorum. :D)

Fiyatından bir şey demiyorum çünkü yurt dışında 90-100 dolara satılıyor :D burada 6 7K ya çıkıyor ama yine de 6 7K ya kasmayan donmayan bir telefon almak çok iyi bir şey.
(Ekran A06 ile aynı)

A16'da bulunan Exynos işlemci One UI 7'den beri Kontrol panelinden bildirim paneline geçerken falan bile animasyon kasmasıyla karşı karşıya kalıyor hatta geri tuşuna basıyorsun telefon donuyor "Sistem arayüzü yanıt vermiyor" hatasına kalıyor belki güncellemelerle çözülür ama bu telefon Helio G99 ile nasıl dayansın.

A16'daki G99 bende gayet akıcı. Exynos halini bilmiyorum.

Fiyattan dolayı çok normal. Xiaomi'nin o fiyat segmenttekiler çok daha kötü.

Yıl olmuş 2025 artık şu G99 ile çentik koyma devri bitmedi mi hala?

G99 bence hâlâ giriş segment için en ideal seçenek ama çentik konusunda katılıyorum hocam.

Fiyattan dolayı çok normal. Xiaomi'nin o fiyat segmenttekiler çok daha kötü.

Samsung'un rakiplerine giriş segment modellerde fark atması lazım damla çentiği isterse bırakabilir. Hatta isterse telefonlarına tekrardan şarj aleti de koyabilir. Tamamen satış stratejisi.😃

Samsung'un rakiplerine giriş segment modellerde fark atması lazım damla çentiği isterse bırakabilir. Hatta isterse telefonlarına tekrardan şarj aleti de koyabilir. Tamamen satış stratejisi.😃

A06, A16 deli gibi satılıyor Hindistan gibi yerlerde. O yüzden gerek görmüyorlardır.