Instagram Samsung Galaxy A13'te kasıyor

Bence de.

En kötü Redmi serisine bir uğrayın.

Redmi serisinde yapay zeka destekli fotoğraf düzeltme var mı? Yani NPU çipine sahip mi? Ben NPU sayesinde A13'ten çektiğim berbat görselleri A35 de gayet kontrastlı bir hale dönüştürebiliyorum.

Ayrıca Exynos 1380 işlemcisi Redmi Note 14 Pro da kullanılan MediaTek G100'den kat kat başarılı.

Son düzenleme:
7s Gen 2 ile Exynos 1380 hemen hemen aynı performanstalar, 1-2 puanlık farka hiçbir şekilde değmez.

Konuya gelirsek @Heribert Yavuz hocamın dediği gibi, 32-bit ROM'dan ötürü oluyordur kesin.

Redmi Note 13 Pro attığım. Hani Samsung'dan daha iyi olan.

Ben 14 Pro ile karşılaştırdım 13 Pro demedim ki? Ayrıca 20K telefonla 15k telefonu karşılaştırmana hayran kaldım.

Kendi skalasından 2k daha ucuz olan A55'e baktığımızda Exynos 1480'in gücü ortada.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (698).webp
    267,8 KB · Görüntüleme: 56
  • Ekran Görüntüsü (699).webp
    74,2 KB · Görüntüleme: 64

Sırf Samsung olması Redmi'yi almamak için sebep zaten, bence fazla uzatmaya gerek yok.

Sırf Samsung olması Redmi'yi almamak için sebep zaten, bence fazla uzatmaya gerek yok.

Redmi Buds 3 Lite kulaklığa ve Xiaomi band 8 saate sahibim. Xiaomi markasına karşı bir ön yargım yok. Ancak bu telefonlarının parasına değmeyen işlemciye sahip olduğunu, kasa kalitesizliğini ve bırakmadıkları reklam politikasını değiştirmez. Saatinin de dış kasası hemen çizildi yani bir daha Xiaomi almam ya. Pek memnun kalamadım markadan. Halbuki eskiden severdim.

Note 13 Pro 5G de 7S gen 3 olsaydı ve aynı paraya satılsaydı daha iyi bir kamera ve daha iyi bir ekran ile alınabilirdi. Fiyatını hak ederdi. Ama 7S gen 2 yakışmamış.

Eskiden en azından F/P fiyata ürünlerini satardı Xiaomi, ancak son yıllarda o politikayı terk etmiş durumdalar. Kısaca o kadar para verip iğrenç yazılımlı telefon alınmaz. Sonuna kadar haklısınız.

Eskiden en azından F/P fiyata ürünlerini satardı Xiaomi, ancak son yıllarda o politikayı terk etmiş durumdalar. Kısaca o kadar para verip iğrenç yazılımlı telefon alınmaz. Sonuna kadar haklısınız.

O yüzde 5'lik politika kayboldu gitti Xiaomi'nin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…