25702

Becerikli
Cihaz
Samsung Galaxy A14
Sadece 2 yıldır kullanmama rağmen son 1 yıldır çok kasıyor. Hatta telefonu açarken bile sanki RDR açıyormuşum gibi. Sadece eFootball 2026 oynarken çok kasmıyor (sadece bildirim gelirse geçmiş olsun). Önerileriz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
ADB ile gereksiz uygulamalar kaldirilabilir. Ya da;

4G modeli berbat çünkü. 5G modelinde Exynos 1330 vardı, CPU olarak hâlen güçlü sayılır giriş seviyesi için ama 4G modeli çok kötü. Keşke alırken araştırsaydınız, o zamanlar hatırlarım M14 5G vardı Exynos 1330'lu onu alsaydınız.

Anormal bir durum yok, sorunun çözümü cihazı değiştirmek ya da custom ROM ama değeceğini düşünmüyorum.

A0 ve A10 serisinde performans diye bir şey yok. A10s kullanıyorum Android 10'da telefon acı çekiyor bir tane bile işlem gerçekleştiremiyor. Sizin A14 4G mi 5G mi? İkisi de kötü de 5G biraz daha iyi diyebilirim. 4G ise benim gözümde çöpten farkı yok.

Hocam, bende A32 var lakin ben de bile kastığı, donduğu anlar oluyor. En yakın zamanda değiştirmemiz dileğiyle...

Biraz daha eskisin istiyorum umarım yakın zamanda değiştiririm.

Mikrodalgadaki işlemci bile ondan daha güçlü. Telefonu değiştirmeniz gerekiyor.

Haklısınız hocam evdeki 15 yıllık buzdalı bile daha iyidir hatta.

A0 ve A10 serisinde performans diye bir şey yok. A10s kullanıyorum Android 10'da telefon acı çekiyor bir tane bile işlem gerçekleştiremiyor. Sizin A14 4G mi 5G mi? İkisi de kötü de 5G biraz daha iyi diyebilirim. 4G ise benim gözümde çöpten farkı yok.

Çok büyük bir performans beklemiyorum ama açılırken bile kasması canımı sıkıyor. 4G mi 5G mi onu bilmiyorum.