aytekinertunc

Başarılı
Makaleler
1
Cihaz
Samsung Galaxy A15 SM-A155F
Arkadaşlar merhaba. Bugün sizlere Galaxy A15 A15nsxx cihazımıza nasıl PixelExperience GSI ROM kurarız onu göstereceğim.
İlk önce Bootloader kilidini açmanız gerekiyor!

2. Uyarı telefonunuzun Knox sayacı artar
3. Uyarı herhangi bir brick durumunda sorumluluk kabul etmem.
------------------------------------------------------------------------
1. adım minimal ADB and Fastboot.
Bu linkten Fastboot sürücülerini ve ADB'yi indirin Minimal ADB and Fastboot – En – Xiaomi Tools
--------------------------------------------------------------------------
2. adım Samsung USB driverini indirin.
Bu linkten Samsung USB driverini indirin Samsung Android USB Driver | Samsung Developer
--------------------------------------------------------------------------------
3. adım Samsung fastbootd modlu recovery kurun.
Bu özelleştirilmiş stock Samsung A15 recoverysini Odin'den AP slotundan telefonunuza kurun fastbootd-A155F-A155M.tar
------------------------------------------------------------------------------------------------
4. adım PixelExperience GSI indirin.
GSI dosyası: https://sourceforge.net/projects/my...4-11860263-AB-20240611-MysticGSI.zip/download
--------------------------------------------------------------------------------
5. adım GSI'ı kurma aşamasına geçelim.
Arkadaşlar size verdiğim fastbootd modlu recovery i kurduktan sonra recoverye girin ve enter fastbootd moduna girin recoverye girmek için ses açma ve güç tuşuna basılı tutun.
------------------------------------------------------------------------------------
6. adım PC nizde minimal ADB and Fastboot'u açın ve Fastboot devices komutunu girerek telefonunuzu tanıdımı bir bakın.
----------------------------------------------------------------------------------------------
7. adım GSI'ı ayıklama.
GSI arşivinin içinde bir img dosyası var onu bilgisayarınızda bir yere ayıklayın ve adını System. İmg yapın.
------------------------------------------------------------------------------------------
8. adım şimdi kuruyoruz.
  • Telefonunuz fastbootd moddayken minimal ADB and Fastboot'a sıra sıra şu komutları girin.
  • Fastboot erase System.
  • Fastboot flash System yazın ve GSI img si neredeyse oranın komutunu girin örnek;
  • Fastboot flash System D:\gsı\system.img.
  • System'i flashladıktan sonra şu komutu girin: Fastboot erase userdata
Ve artık kuruldu hayırlı olsun :)
Eğer bootloop sorunu alırsanız recoverye girip wipe data factory reset çekin ilk başka bende bootloop sorunu almıştım wipe data factory reset çekince düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mavi ekranlı kısma ilk girişte tek ses açma değil uzun süre ses açma tuşuna basılı tutmak gerekiyormuş.
Kilit açmak için.