Denkc

Becerikli
Arkadaşlar selam,

Hepsiburada premium ile 8.399'a geliyor, bütçem maksimum bu daha fazla çıkmamıyorum 2 elde istemiyorum sadece bu telefon hakkında yorum yapabilir misiniz kamerası çok mu kötü berbat? Ve Instagram'da donma kasma yapar mı Reels izlerken TikTok'ta vs?

Alınır hocam tam F/P telefon. Kamera 50MP sizin için yeterli mi bilmiyorum ama bence ideal. Oyunlarla haşır neşirsen 45-60 FPS oynayabilirsin CODM PUBGM gibi popüler oyunlarda. Sosyal medyada hiç kasmaz. Pil ömrü de iyi.

Alınır hocam tam F/P telefon. Kamera 50MP sizin için yeterli mi bilmiyorum ama bence ideal. Oyunlarla haşır neşirsen 45-60 FPS oynayabilirsin codm pubgm gibi popüler oyunlarda. Sosyal medyada hiç kasmaz. Pil ömrü de iyi.

Oyun hiç oynamıyorum Galaxy Note 8'im var görseniz geç dersiniz yukarı tarafı dokunmatiği ölü çalışmıyor kalemle çalışıyor telefon sadece şarjı %50 gelince bir anda 10 oluyor telefon donuyor kapanıyor. Ekstra olarak, kamerası berbat çekiyor lensleri bitik arka ön kamera ölü. Ondan dolayı yani kasası falan benim için pek umurumda değil sadece alo alo desin adamakıllı 144p fotoğraf çekmesin orta halli fotoğraf çeksin, sosyal medya da donmadan gezeyim yeter.

Oyun hiç oynamıyorum Galaxy Note 8'im var görseniz geç dersiniz yukarı tarafı dokunmatiği ölü çalışmıyor kalemle çalışıyor telefon sadece şarjı %50 gelince bir anda 10 oluyor telefon donuyor kapanıyor. Ekstra olarak, kamerası berbat çekiyor lensleri bitik arka ön kamera ölü. Ondan dolayı yani kasası falan benim için pek umurumda değil sadece alo alo desin adamakıllı 144p fotoğraf çekmesin orta halli fotoğraf çeksin, sosyal medya da donmadan gezeyim yeter.
O zaman tam size göre telefon bu hocam. Rahatlıkla kullanırsınız kamerası idealdir.