Nokia 6070

Becerikli
Samsung'un kendi sitesinde video koymuşlar. Tüm cihazlarda bu özellik desteklenmeyebilir yazıyor. YouTube'da kullanıcı videoları aratınca da Samsung'un alt düzey telefonları hep birbirine benzer olduğundan farklı model gösterip başlığa A16 yazanlar var. (Fake, bende yok yorumları var. Bölgeyle de ilgili olabilir tabii.) Bu özellik varsa sesi çift taraflı mı kaydediyor, konuşmaya başlayınca sesli uyarı (Google uygulamasında olduğu gibi "Bu arama şu an kaydediliyor") veriyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
A36 kullanıyorum bende o özellik yok sanırım bazı bölgeler için geçerli. Kesin bir şey demek istemiyorum ama A16'da da yüksek ihtimal aynı özellik olmayabilir.

Hindistan da o özellik vardı diye biliyorum. Varsa CSC değiştirmeniz lazım.

Hindistan da o özellik vardı diye biliyorum. Varsa CSC değiştirmeniz lazım.
Güncellemelerle ilgili bir değişiklik de oluyor mu seçilen ülkeye göre mi geliyor?

Güncellemelerle ilgili bir değişiklik de oluyor mu seçilen ülkeye göre mi geliyor?

Sizin cihaza uygun csc seçmeniz gerekiyor. Eğer varsa INS seçeceksiniz. Csc işlemi ise sanki cihaz oranınmış gibi gösteriyor. Arama kaydetme gelir varsa. Merak etmeyin cihaz sıfırlanmaz, IMEI gitmez Knox sayacı sıfırlanmaz. Basit işlem zaten

Hocam Aroma Installer kullanan stock ROM modifikasyonları var, telefonun ROM'unu değiştirme gibi bir düşünceniz varsa onu deneyebilirsiniz. Aroma Installer'da bu özelliği açmak için seçenek var.
Yaşlı telefonu olacak, hata çıkarma durumlarına karşı yapmam mümkün değil. Kendim kullansam root yapardım direkt. (varsa mevcutta)

Yaşlı telefonu olacak, hata çıkarma durumlarına karşı yapmam mümkün değil. Kendim kullansam root yapardım direkt. (varsa mevcutta)
Hocam hataları XDA'da belirtiyorlar direkt. Hatalar genellikle custom ROM'larda ve port ROM'larda oluyor. Direkt modlanmış stock ROM'lar neredeyse hiç hata içermiyor genelde. Varsa da XDA'da belirtiyorlar, oradan bakabilirsiniz. Model ismini atarsanız size sağlam bir modlanmış ROM atabilirim.