Makaleler
4
Herkese selam, halihazırda geliştirdiğim mobil uygulamamı Android ortamında test edebilmek için bir cihaz lazım oldu. Yurtdışındayım baktım ikinci el cihazların durumu pek iyi değil gittim sıfır A17 5G aldım. Uygulamamı vesaire kurdum sıkıntı yok ama biraz kasıyor gibi. Özellikle arka planda bir şey yüklenirken. Alırken zaten iddialı olmadığını bilmiyordum komik bir paraya aldım zaten ama bu telefon genel anlamı ile nasıldır ve kime hitap eder? Sadece test ve ikinci hat için kullanacağım.

Yani bu fiyata başka bir şey olmuyor maalesef. İlerleyen yıllarda daha da kasar. Önerim cihaza güncelleme yapmamanız. One UI giriş seviyesi cihazlarda işkence oluyor. Bu cihazı durumu olmayanlar ve sizin gibi 2. telefon olarak kullanacaklar tercih edebilir. Kısaca alo desin yeter cihazı.

Son düzenleyen: Moderatör:
ADB ile debloat yapabilirsin. Gereksiz Google servislerini kaldırmış olursun. Ya da shizuku+canta yoluyla.
O zaman servislerle uygulamam nasıl etkileşecek bilemem böyle kullanmam lazım şimdilik. :(

Yani bu fiyata başka bir şey olmuyor maalesef. İlerleyen yıllarda daha da kasar. Önerim cihaza güncelleme yapmamanız. One UI giriş seviyesi cihazlarda işkence oluyor. Bu cihazı durumu olmayanlar ve sizin gibi 2. telefon olarak kullanacaklar tercih edebilir. Kısaca alo desin yeter cihazı.
Sanki kullandıkça kullandıkça biraz açılıyor gibi belki de Indexleme yapıyordur. Şu an cihazdan kullanıyorum aslında ilk baştaki haline göre animasyonlar vesaire fena değil gibi. 16 Pro Max'den geçtim ondan da gözüme batıyor.

Bu telefon OneUI7.0'a düşürülebilir mi yoksa 8.0 ile geldiğinden minimum sürüm bu mu? Belki OneUI7.0 yaparsam biraz rahatlar ne dersin?
Cihazınızda kurulu olan güvenlik güncellemesi tarihi nedir hocam?

Şunu baştan söyleyeyim: Eylül ayından sonra yayınlanmış bir yamayı kurduysanız geçmiş olsun, One UI 7'ye dönemezsiniz öyle ise.

Cihazınızda kurulu olan güvenlik güncellemesi tarihi nedir hocam?

Şunu baştan söyleyeyim: Eylül ayından sonra yayınlanmış bir yamayı kurduysanız geçmiş olsun, One UI 7'ye dönemezsiniz öyle ise.
Screenshot_20260407_050616_Settings.webp

Cihazı açınca güncelleme yapmıştım. Animasyonları vesaire iptal ettim ama yine de arayüz yani yazılımın kendisi kalite olarak iğrenç bence. Zaten System UI çöküp duruyor. Bundan da iPhone gibi imajları kapatıyorlar mı?

Eki Görüntüle 239136

Cihazı açınca güncelleme yapmıştım. Animasyonları vesaire iptal ettim ama yine de arayüz yani yazılımın kendisi kalite olarak iğrenç bence. Zaten System UI çöküp duruyor. Bundan da iPhone gibi imajları kapatıyorlar mı?
Screenshot_20260406-221004.webp
Evet, Samsung cihazlarda Anti Rollback sistemi bulunuyor. Binary sürümünüz ile uyumsuz olan sürümleri kuramıyorsunuz maalesef.