Çözüm Samsung Galaxy A17'de uygulamalar yüklenmiyor

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dexler

Uzman
Selamlar, iki gün önce yeni telefon aldık A17 5G. Telefonda ilk başta uygulamaları rahatça indirdim ama şu anda uygulamalar %90'da takılmaya başladı, inmiyorlar. Telefonu falan resetledim, Play Store'u güncelledim ama olmuyor. Nasıl çözeriz? Önbellek vs. de temizledim bu arada.

Konu onaylanana kadar hallettim.
Store'un uygulama bilgilerine girin, depolama ayarlarından önce önbelleği, sonra veriyi silin. Ardından sağ üst köşede ki üç noktaya basıp "Güncellemeleri kaldır." seçeneğine basın. Bir APK sitesinden Store'un en güncel versiyonunu indirmelisiniz, ben APKMirror kullandım. İndirdikten sonra APK'yı kurun, telefonu yeniden başlatın. Sorun böyle çözüldü.

Play Store'dan ayarlara girip Hakkında, -> "Play Store'u güncelle" deseniz kendisi güncellerdi 5-10 dkya hocam aceleniz neydi?
Panik yapmıştır.

En azından çözülmüş güzel.

Play Store'dan ayarlara girip Hakkında, -> "Play Store'u güncelle" deseniz kendisi güncellerdi 5-10 dkya hocam aceleniz neydi?
Ya hocam sabah dışarıya çıkmadan önce yaptım onu, bir saat sonra eve geri geldim hâlâ aynı duruyordu..

Panik yapmıştır.

Yeni aldık telefonu hocam, gözüm gibi bakıyorum. Biraz panik yaptım yalan yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…