Çözüldü Samsung Galaxy A25 dokunmatiği sorunlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fordark

Yetkin
Tam dokunduğum yere basmıyor. İki parmağımla resmi yakınlaştırınca birazcık ileri geri yakınlaştırıp uzaklaştırıyor art arda, sanki titriyormuş gibi oluyor. Klavyede bazen hatalı harflere basıyorum. Telefonu aldığım ilk günden beri böyle. Xiaomi Redmi 5 Plus'tan geçtiğim için alışmam lazım diye düşündüm ama zamanla sorun cihazda gibi gelmeye başladı.

Yaptıklarım:
  • Telefon koruyucu kılıfını tamamen çıkartıp denemek. (Sonuç aynı.)
  • Dokunma kalibresi yapmak. (Daha çok kötüleştirdi bende sildim.)
  • Acaba aldığım model dandik bir model mi? Daha iyisini mi almalıydım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ayarlar > Cihaz Bakımı > Tanılama kısmından veya Samsung Members > (sağ alttan) Destek > Tanılama Modu kısmından (ikisi de aynı yere yönlendirir) test yapar mısın?
Samsung cihazlarda genellikle telefonunuzun özelliklerini test edebileceğiniz ayarlar sekmesi bulunmakta orayı denediniz mi?
Bir yandan da telefonunuzun numara tuşlama kısmından #0# tuşlayarak oradan dokunmatik sekmesinde test edebilirsiniz.

Hocam o #0# olmasın.

Ayarlar > Cihaz Bakımı > Tanılama kısmından veya Samsung Members > (sağ alttan) Destek > Tanılama Modu kısmından (ikisi de aynı yere yönlendirir) test yapar mısın?

Çözüm
Hocam o #0# olmasın.

Bağlantı sorunu ya da geçersiz MMI hatasını veriyor. Yazdığım kod bu:

Bahsettiğim özellik düzeltme için kullanılıyor mu bilmiyorum. Ben sorunun olup olmadığını, hangi bölgede, ne şekil olduğunu test etmeniz için önermiştim yöntemi.
Bir sürü kutucuk çıktı ve parmağımı gezdirmemi istedi o kutucukların arasında. Wi-Fi, Güç tuşu gibi kısımları kendi denetledi ama konu dokunmatik olunca denetlemek yerine direkt parmağımı gezdirmemi istedi ve sonra sorun yoktur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…