- Makaleler
- 6
Samsung neden son 5 yildir kendini bitirmeye calisiyor acaba merak ediyorum.
Samsung amiral gemisi yerine Xaomi amiral telefon almak daha mantikli bana gore.A3x serisi güzeldi, bu olay kötü olmuş.
Amiral gemileri Apple'ın yari fiyati, Pro'lara kıyasla daha bile ucuz. Bitirmelik bir durum oldugunu sanmıyorum ama A'nin orta seviyesi F/P odakli oluyordu, ekranlari ortalama oluyordu, kötü olmus bu durum.
Samsung amiral gemisi yerine Xaomi amiral telefon almak daha mantikli bana gore.
Yazılımı çıldırtıyor. Geçen gün IMEI patladığından MIUI'ye geçmiştim. Her Instagram'ı kapattığımda çıkış yapıyordu, çıldırdım. Bence custom ROM atılmadığı süreç o kadar da iyi bir seçenek değil. OneUI ile baya rahat takılınabiliyor.Samsung amiral gemisi yerine Xaomi amiral telefon almak daha mantikli bana gore.
Samsung neden son 5 yıldır kendini bitirmeye calisiyor acaba merak ediyorum.
Samsung'dan fena sogudum oyle boyle degil. Odun olsa karsisinda odunu secerim. Hic baska marka kullanmamistim simdiye kadar. Arkadasim 2019 yilinda aldigi Xaomi amiral gemisi telefonu daha bu yil degistirdi yine Xaomi aldi. Bu kisi normal bir kullanici degil ayrica IMEI atma gibi yazilimdan, donanimdan anlayan ust seviye kullanici o bile hala Xaomi aliyor. Samsung alip 7 yil boyunca kullanan gormedim. Illaki degistiriyor 3-4 yil sonra telefonu. Benim j7 core var ilk ciktigi donemden kalma o eski kalteyi yeni telefonlarda goremiyorum. Kullandigim telefonlari A71, S21FE, A24. A24 güzel hem isinmiyor hem sarji uzun gidiyor ayrica oyunlari yag gibi akiyor oynarken. A25 almistim aldigim ayni gun iade talebi acmistim biraksam yanacakti.Kişisel tercihler elbette ama onlar da ucuz değil. Bir de OneUI bile Xiaomi'ye gore tercih sebebi benim için, Xiaomi kamera konusunda iyi oluyor yalan yok. Samsung cihazlar da bir o kadar iyi tabii.