avkila.tech

Uzman
Makaleler
1
Selamlar, yaklaşık 3-4 ay önce Woyax Galaxy A25 pil taktım cihazıma. Ancak şarj süresi tatmin etmiyor artık. İkinci bataryayı da Woyax mı almalıyım yoksa Realpower mı deneyeyim? Realpower'ı hiç denemedim. Kendim telefon tamircisiyim ve genelde imino bataryalar kullanıyorum.

Bence Real Power'da deneyin. Zaten Woyax deneyimlemiş görmüşsünüz. Deji tarafı için de aldığım her batarya aynı çıkmadı. Bazılarından çok memnun iken bazıları çok hızlı öldü. Garantiye gönderirseniz garanti kapsamında sıfırı ile değiştirirler.

Bence Real Power'da deneyin. Zaten Woyax deneyimlemiş görmüşsünüz. Deji tarafı için de aldığım her batarya aynı çıkmadı. Bazılarından çok memnun iken bazıları çok hızlı öldü. Garantiye gönderirseniz garanti kapsamında sıfırı ile değiştirirler.
Ya garanti için gönderirim göndermesine de başka bataryam yok elimde. Eski batarya memlekette kaldı, yanımda değil. Faturası falan var ancak kutu da yok.

Ya garanti için gönderirim göndermesine de başka bataryam yok elimde. Eski batarya memlekette kaldı, yanımda değil. Faturası falan var ancak kutu da yok.
Kutudan yana sorun yok, biz içerisine e-postadaki faturayı ekleyip sadece ürünü gönderdik. Sıfırı ile değiştirdiler. O zaman hem denemiş olmak için Real Power alın, bu esnada da Woyax garantiye gidip gelsin.

Kutudan yana sorun yok, biz içerisine e-postadaki faturayı ekleyip sadece ürünü gönderdik. Sıfırı ile değiştirdiler. O zaman hem denemiş olmak için Real Power alın, bu esnada da Woyax garantiye gidip gelsin.
Olabilir aslında, biraz para toplayayım yaparım. Realpower geldiğinde onu takarım, sonrasında woyax değişimini yapsın bir yanda da woyax dursun.

Selam, yaklaşık 3-4 ay önce Woyax Galaxy A25 pil taktım cihazıma. Ancak şarj süresi tatmin etmiyor artık. İkinci bataryayı da Woyax mı almalıyım yoksa realpower mı deneyeyim? Realpower'ı hiç denemedim. Kendim telefon tamircisiyim ve genelde imino bataryalar kullanıyorum.

Hocam cihaz daha yeni çıktı sayılır ne olduda pil arayışına girişip değiştirceksiniz.

Hocam cihaz daha yeni çıktı sayılır ne olduda pil arayışına girişip değiştirceksiniz.
Ya aldığım günki pil performansı ile şu anki pil performansının alakası yok. Orjinal pilimde %5'ten aşağısı 2 dakika gitmezdi, woyax ile düzeldi biraz. Ancak yine de o ilk günki performansını alamıyorum asla.

Keşke gidip bi yd xiaomi alsaydım ya.