Çözüldü Samsung Galaxy A25'in 5 dakika sonra, oyunlarda FPS'yi 30'a sınırlaması sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Deelex64

Başarılı
Merhaba,
Samsung Galaxy A25 cihazını kullanmaktayım.
Sorunum 120 Hz ekranda Brawl Stars, Clash Royale, Standoff 2 gibi oyunları oynarken 5 dakika geçmeden anormal bir şekilde 30 FPS'e sınırlıyor. Game booster ayarlarına baktım kısıtlayacak herhangi bir ayar yok. Sıcaklıkla alakalı derseniz önceden böyle yapmazdı ısınınca en fazla 5-10 FPS düşüyordu.
Sizce sorun nedir dostlar?

30 olduğuna emin misiniz? Throttle sistemi belirli sıcaklığı aştıktan sonra ekran yenileme hızını 120 Hz'den 60 Hz'e çekiyor çünkü. Isterseniz şunu kontrol edebilirsiniz:

Evet hocam. Adım gibi eminim 30 FPS'e kadar geriliyor. Bazen bunu oyunun ortasında yapıyor gıcık kapıyorum sonra.
Son kullanılanlar ekranına girip tekrar oyuna girince bu sefer de 60 FPS almaya başlıyorum.

Önceden böyle yapmıyordu ya telefon sıcaktı hala 120 Hz'de oynatıyordu.
Yazılım kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
İfadeler: 442
Bu ayarin da acik olmadigina emin misiniz?

Eki Görüntüle 173527

Açık fakat dokunma korumasına almıyorum ona rağmen 30 FPS'e kısıtlanıyor.
Kapatmayı deneyip test edeceğim.
Ek olarak USB PD özelliğini açarak şarjda oynuyorum hala aynı durumu tekrarlıyor.

Bu ayarin da acik olmadigina emin misiniz?

Eki Görüntüle 173527

Çok ilginçtir ki ayarı kapatıp telefonu yeniden başlattıktan sonra yapmamaya başladı.
Sorunum çözüldü teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…