Köşede yazıyor hocam. Eğer tablet Samsung ise düşünmeden Samsung alın.
Detaylar
Kim cevapladı?aegean
Yetkin
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a35.html
Bence A35 daha mantıklı. Görünümü daha güncel ve işlemcisi aynı. A serisi de alınmaz bir seri değil. 1 senedir A15 kullanıyorum ve fiyatına göre oldukça memnunum. Android 15 bile geldi ve kasma donma yok. Nothing Phone 1 güzel telefon ama güncelleme sıkıntı. Önermem sırf bu yüzden. Bilgim yok ama en azından 2-3 sene sürüm olmasa bile güvenlik güncellemesi alacaksa o zaman NP1 düşünülebilir.
Bence A35 daha mantıklı. Görünümü daha güncel ve işlemcisi aynı. A serisi de alınmaz bir seri değil. 1 senedir A15 kullanıyorum ve fiyatına göre oldukça memnunum. Android 15 bile geldi ve kasma donma yok. Nothing Phone 1 güzel telefon ama güncelleme sıkıntı. Önermem sırf bu yüzden. Bilgim yok ama en azından 2-3 sene sürüm olmasa bile güvenlik güncellemesi alacaksa o zaman NP1 düşünülebilir.
Emir Tahiroğlu
Çalışkan
Aaa doğruSağ üstte veya profilin altında kimin ne ile yazdığı yazıyor.![]()
Doğru evetKöşede yazıyor hocam. Eğer tablet Samsung ise düşünmeden Samsung alın.
Perfonmansı nasıldır? (akıcılık vs.)https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a35.html
A36 neredeyse aynı fiyatta. A36 alın daha iyidir.Aaa doğru
Doğru evet
Perfonmansı nasıldır? (akıcılık vs.)
Emir Tahiroğlu
Çalışkan
Tamamdır
aegean
Yetkin
Vallahi S9 FE Plus tablet kullanıyorum. A35 ve A26 ile aynı işlemciye sahip. Bence akıcılığı gayet iyi. Genshin bile orta ayarlarda oynuyorum. 60 FPS PUBG'de ısınmadan akıcı oynatıyor. Oldukça memnunum. Exynos 1380 aşağı yukarı 7S Gen2 ile aynı işlemci sayılır.
Çıkabilecekseniz 14 binlere A36 daha iyi tabii ama illa 13bin diyorsanız ben A35 diyorum. A26'nın bir miktar daha düşmesi lazım bence fiyatının bunlarla yarışabilmesi için.
Bence de katılıyorum. A35 ile A26 neredeyse aynı olmasına rağmen ama A35’de Awesome Intelligence yok mesela. Kullanıcaksa A26 almalı.Vallahi S9 FE Plus tablet kullanıyorum. A35 ve A26 ile aynı işlemciye sahip. Bence akıcılığı gayet iyi. Genshin bile orta ayarlarda oynuyorum. 60 FPS PUBG'de ısınmadan akıcı oynatıyor. Oldukça memnunum. Exynos 1380 aşağı yukarı 7S Gen2 ile aynı işlemci sayılır.
Çıkabilecekseniz 14 binlere A36 daha iyi tabii ama illa 13bin diyorsanız ben A35 diyorum. A26'nın bir miktar daha düşmesi lazım bence fiyatının bunlarla yarışabilmesi için.
aegean
Yetkin
Bence de katılıyorum. A35 ile A26 neredeyse aynı olmasına rağmen ama A35'te Awesome Intelligence yok mesela. Kullanıcaksa A26 almalı.
Ben tam tersi dedim ama neyse.
Yani yapay zeka kullanıcaksa demek istedim. Onun dışında A35 tabii ki.Ben tam tersi dedim ama neyse.Ben nokta çentik, tasarım ve biraz daha iyi kameradan dolayı A35 alırdım. Awesome Intelligence tercihe bağlı tabii.
Emir Tahiroğlu
Çalışkan
G
Yok yapay zekaya gerek yok

Yani yapay zeka kullanıcaksa demek istedim. Onun dışında A35 tabii ki.
Yok yapay zekaya gerek yok
Tamamdır sağolun hocamYani yapay zeka kullanıcaksa demek istedim. Onun dışında A35 tabii ki.
Son düzenleme: