creazy
Başarılı
G99 değil, Samsung Exynos 1330.Evet, eger kamerayla isiniz yoksa gerek yok. Dogru. A26, eger Samsung telefon isteniyorsa iyi bir secim olur. A07 bence anne'den ziyade; dede, nine telefonu gibi. A17'de memnun eder fakat islemci olarak cag disi kaliyor artik G99. Bence Exynos 1280'den vazgecmeyin butce varken. Benim annem de Oppo kullaniyor. Model ismini bilmiyorum. Kasasi mavi renkli. Sarj konusuna gelecek olursak A17 daha mantikli olur. Cunku G99 daha cok pil odakli bir islemci. A26'daki Exynos 1280 ise arayuz de daha rahat bir deneyim sunar ama. Tercihini buna gore yapabilirsin. Daha akici ama sarji daha az giden telefon isterseniz A26, daha yavas calisan ama sarji daha fazla giden bir telefon isterseniz A17 bakabilirsiniz. Fakat ben anneme Samsung bir alacak olsam A26 alirdim. Cunku A2X>A1X'den ustundur. Sarji da oyle hemen bitmiyor A26'nin. Benim su an kullandigim telefondan daha iyidir hatta bataryasi. Hem A26'nin hem de A17'nin.
Şu hocam. https://www.epey.com/akilli-telefonlar/samsung-galaxy-a17-5g-128gb.html