Hesenoff044

Uzman
Selam millet. Ben yeni telefon aldım. 3 Temmuz 2025 tarihinde kutusu ile Samsung Galaxy A32 telefonu satın aldım. Orijinal telefon ile geldi. Ekran, batarya, arka kapak gibi parçaları değiştirilmemiş, anakartta ter-temiz farbikadan çıkmış bir telefonum oldu.

Peki Samsung Galaxy A32 nasıl bir telefon? Oyun için ve gündelik kullanım için uygun mu? Cevaplarınızı bekliyorum.

Yeni cihazım: Samsung Galaxy A32.
Techolay Sosyal'de konu açtığım cihazım: Samsung Galaxy A10.

Selam millet. Ben yeni telefon aldım. 3 Temmuz 2025 tarihinde kutusu ile Samsung Galaxy A32 telefonu satın aldım. Orijinal telefon ile geldi. Ekran, batarya, arka kapak gibi parçaları değiştirilmemiş, anakartta ter-temiz farbikadan çıkmış bir telefonum oldu.

Peki Samsung Galaxy A32 nasıl bir telefon? Oyun için ve gündelik kullanım için uygun mu? Cevaplarınızı bekliyorum.

Yeni cihazım: Samsung Galaxy A32.
Techolay Sosyal'de konu açtığım cihazım: Samsung Galaxy A10.
Yazılım desteği bitmek üzere ama güzel bir ROM atılırsa gideri var. Hayırlı olsun.
Alt-Orta seviye oyunlar ve günlük kullanım için ideal bir cihaz.

Umarım çok para vermemişindir diye düşünüyorum, güzel cihazdır.

Bütçem Azerbaycan bütçesi olduğu için 120Azn ye aldım. Türk parası ile söylersem neredeyse 2.800TL fiyata aldım.
@aegean,

Umarım çok para vermemişindir diye düşünüyorum, güzel cihazdır.

Bütçem Azerbaycan bütçesi olduğu için 120Azn ye aldım. Türk parası ile söylersem neredeyse 2.800TL fiyata aldım.

Çok kötü değil ama birkaç iyi cihazlar vardır ama olsun kullan bir de ROM at Custom ROM Android 14 veya 15 hızlı kullan.

One UI 7.0 Custom ROM var mı?

Bütçem Azerbaycan bütçesi olduğu için 120azn ye aldım. Türk parası ile söylersem neredeyse 2.800TL fiyata aldım.
@aegean,

Bütçem Azerbaycan bütçesi olduğu için 120azn ye aldım. Türk parası ile söylersem neredeyse 2.800TL fiyata aldım.

One UI 7.0 Custom ROM var mı?

Vardır ama iyi çalışmayabilir crDroid linegeos kur daha iyi çalışır.