Ahmet B

Becerikli
Cihazın bataryası çok hızlı bitiyor. Normal kullanımda 4 saat falan gidiyor veya oyun oynarken %60 doluyken kapanıyor. Vodafone'dan alınmıştı. Garantisi devam ediyor 5-6 ay kadar garantisi var. Bataryayı ücretsiz yeniler mi? Cihazın içinde de çok önemli karışık uygulama verilerim var. Cihazı sıfırlıyorlar mı?
Alternatif olarak Woyax bataryalar var kaliteli olduğu söyleniyor. T7000 yapıştırıcı ile aktif kendim değiştirsem daha iyi olmaz mı? Kullanımım sekteye uğramaz. Bilgili arkadaşlar yönlendirme yapabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti kapsamı içerisinde olan bir cihaza kendiniz pil takmayın. Deji bataryalar iPhone'lar için kaliteli çünkü Apple pilleri aşırı hassas ve dayanıksızlar. Ancak orijinal Samsung bataryaları Woyax pillerden çok daha dayanıklı ve aktif kullanımda 6-8 yıla kadar %80 sağlığını koruyabilir.

Orijinal pil kullanın. Hem garantiniz bitmemiş olur.

T7000 yapıştırıcı ile aktif kendim değiştirsem daha iyi olmaz mı?
Olmaz. Hem cihaz sıvı temasına karşı dayanıksız hale gelir hem de yetkisiz müdahale sonucu yetkili serviste onarım hakkınızı kaybedersiniz. Eğer bu işte iyiyim derseniz yapın, ben kendim yapıyorum mesela ancak elinizin ayarından emin değil iseniz bu işlere bulaşmayın derim.