Samsung Galaxy A34 açılış simgesi ne olmalı?

Merhaba, A34 (A346E) cihazıma custom açılış ekranı tasarladım. Sizce hangisi olmalı? A36 (A366B)'yi bir türlü KernelSU-Next atamadığımdan cihazın bana yaşattıklarını A34'e uygulamak istiyorum.

Sizce öneriniz nedir? Kendiniz öneri yapacaksanız A34 (A346E) için tema dosyaları: a34 müslüm - Google Drive (A36'ya bir kere KernelSU-Next attım da 2 gün sonra telefon "Kernel Panic" verdi, genel Google clang Android 15) şu anda da A36 ile uğraşmak istemiyorum (A36 için şakasız 3 ay uğraştım) ama bir şeyleri iptal etmeyi de başarabildim; mesela: Vaultkeeper, proca, vm-bootsys (vbmeta'yı söylememe gerek yok sanırım o flag 3) clang: refs/heads/android15-release - platform/prebuilts/clang/host/linux-x86 - Git at Google

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu işlemleri nasil yaptınız acaba? Takip ettiğiniz rehber,video vs. var mı? Bende A34 kullanıyorum. (Hala One ui 6.1). Cihaz değiştirince bende yapmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…