vwfan

Uzman
Cihaz
Samsung Galaxy A34 SM-A346E
Merhaba,

Elimde Samsung Galaxy A34 SM-A346E cihaz var. Şu an içinde Android 14 One UI 6.1 açık Bootloader Magisk rootlu (kendim patch yaptığım) bir ROM var. Bu cihaza AOSP Custom ROM baktım ama bulamadım GSI ROM'lara bakıyorum ve Treble benim cihazımı destekliyor. "System-ARM64-AB.İmg.Xz" diyor. Bu cihaza LineageOS GSI ROM'unu TWRP ile komple kurmayı düşünüyorum. Cihazı hard brick etme riskim var mı? Stock ROM'a geri dönebilir miyim? Performans kaybı yaşar mıyım? Wi-Fi ile arama ve SMS çalışır mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

@Heribert Yavuz, hocam rahatsız ettiysem kusura bakmayın.

Screenshot_20250920_212823_Treble Info.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurabilirsiniz performans kaybı yaşatmaz.
Wowi-fi çalışmayabilir.

Anladım hocam peki cihazda hard brick gibi bir sorunla karşılaşabilir miyim IMEI vs gider mi stock ROM geri döndürebilir miyim hangi dosyayı indireceğim ve TWRP veya OrangeFox bir de vbmeta olayını nasıl halledebilirim?

Son düzenleme:
Anladım hocam peki cihazda hard brick gibi bir sorunla karşılaşabilir miyim IMEI vs gider mi stock ROM geri döndürebilir miyim hangi dosyayı indireceğim ve TWRP veya OrangeFox bir de vbmeta olayını nasıl halledebilirim?

Ters bir şey yapmanız durumunda hard brick olmaz.
Samsung'larda IMEI sorunu yaşatmaz.
Boş bjr vbmeta bulup flashlayin. OFRP/TWRP direk yukleyebilirsiniz.

Kurabilirsiniz performans kaybı yaşatmaz.
Wowi-fi çalışmayabilir.

Hangi GSI'yi indirmeliyim internette ARM64 ab arattım ama bulamadım.

Ters bir şey yapmanız durumunda hard brick olmaz.
Samsung'larda IMEI sorunu yaşatmaz.
Boş bjr vbmeta bulup flashlayin. OFRP/TWRP direk yukleyebilirsiniz.

Hocam lineage evoloutionx Pixel OS GSI'leri kurdum lineage ve evoloutionx de SMS gönderme ve SMS alma çalışmıyor şu an cihazda Android14 Pixel OS GSI kurulu Pixel OS da ise SMS gönderebiliyorum ama SMS alamıyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleme: