Bütçe
15.000

sndwchmaker

Yetkin
Selamlar.

6 yıllık telefonumun ruhunu azat ettim. Mortingen oldu. Yeni telefon alacağım. Samsung A35 iyi bir seçenek midir? Gözüme hoş gözüktü. Beklentim çok yok. Şarjı makul düzeyde gitsin. Donma kasma vb. olmasın yeter. Ekstrada kamerasının iyi olması güzel olabilir ama dediğim gibi ekstra, çok önemli değil. Oyun vs. oynamıyorum. Günlük kullanım amacım. Video izlemek, sosyal medya, bankacılık gibi şeyler için.

Şimdi iki kritik sorum var. İlki A35 üzer mi? İkincisi daha iyi alternatifi neler var? Açıkçası benim için belirleyici etmen ilk soru. "Üzmez, gönül rahatlığıyla alabilirsin" derseniz direkt almayı düşünüyorum ama kesinlikle büyük fark yaratacak bir modeli varsa benzer fiyatlara, neden olmasın. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, ihtiyaçlarınıza fazlasıyla yeter. Maksimum bütçe nedir?

Güncelleme desteği pek önemli değilse bunu cihazı öneririm, kamera ve donanım olarak çok daha iyi bir cihaz;

Merhaba, maksimum 15.000₺'ye çıkabilirim. Elimde birikmiş param var. Birkaç yüz lira tabii ki önemli değil o fark kapanır.

Attığınız telefonu araştırırken görmüştüm ama dürüst olmak gerekirse çok kalas ve çirkin duruyor. Kap ile kapanmayacak bir şey değil de bilemedim şimdi. Ve güncelleme desteği önemli, bu telefonu da en az 4-5 yıl kullanmayı planlıyorum. Benim gibi günlük kullanıcının gözüyle ayırt edilebilecek farklar yoksa A35 daha iyi gibi benim için.

Merhaba, maksimum 15.000₺'ye çıkabilirim. Elimde birikmiş param var. Birkaç yüz lira tabii ki önemli değil o fark kapanır.

Attığınız telefonu araştırırken görmüştüm ama dürüst olmak gerekirse çok kalas ve çirkin duruyor. Kap ile kapanmayacak bir şey değil de bilemedim şimdi. Ve güncelleme desteği önemli, bu telefonu da en az 4-5 yıl kullanmayı planlıyorum. Benim gibi günlük kullanıcının gözüyle ayırt edilebilecek farklar yoksa A35 daha iyi gibi benim için.

A35 kullanıyorum hocam 5 6 ay oldu memnunum fakat benim için eksileri şunlar Biraz ağır ve büyük bir telefon şarjı 25W Max şarj ediyor 1.30 saatte falan dolum sağlıyor onun dışında okey cihaz.

Ben kullanıyorum güzel cihaz ama batarya konusunda pek memnun etmeyebilir. Ayrıca A35 de kalın bir telefon batarya çok sorun olmayacaksa alabilirsin.

iPhone 11 havası var; nasıl kalas ve çirkin duruyor anlamadım fakat sizin zevkiniz, bir şey diyemem. Güncelleme desteği önemliyse A35 tercih edebilirsiniz, günlük kullanıcı için iki cihaz arasında pek fark olmayacaktır. Bütçenizi bir tık daha yükseltebiliyorsanız eğer:

Selamlar.

6 yıllık telefonumun ruhunu azat ettim. Mortingen oldu. Yeni telefon alacağım. Samsung A35 iyi bir seçenek midir? Gözüme hoş gözüktü. Beklentim çok yok. Şarjı makul düzeyde gitsin. Donma kasma vb. olmasın yeter. Ekstrada kamerasının iyi olması güzel olabilir ama dediğim gibi ekstra, çok önemli değil. Oyun vs. oynamıyorum. Günlük kullanım amacım. Video izlemek, sosyal medya, bankacılık gibi şeyler için.

Şimdi iki kritik sorum var. İlki A35 üzer mi? İkincisi daha iyi alternatifi neler var? Açıkçası benim için belirleyici etmen ilk soru. "Üzmez, gönül rahatlığıyla alabilirsin" derseniz direkt almayı düşünüyorum ama kesinlikle büyük fark yaratacak bir modeli varsa benzer fiyatlara, neden olmasın. Şimdiden çok teşekkür ederim.
A36 bakabilirsiniz. Öğrenci misiniz bir de hocam? Eğer öğrenciyseniz Samsung Eğitim Programından yararlanabilirsiniz. Yani bir eğitmen iseniz de aynı şey geçerli. A36 veya A55 bakabilirsiniz. Sizin için ne önemli ve ikinci el tercih eder misiniz? İkinci elde S23FE gibi daha iyi seçenekler var hocam.

Ve önceki telefonunuz yani şuanda kullandığınız telefon nedir? Ona göre size bir telefon önermem daha mantıklı olur.

A36 bakabilirsiniz. Öğrenci misiniz bir de hocam? Eğer öğrenciyseniz Samsung eğitim programından yararlanabilirsiniz. Yani bir eğitmen iseniz de aynı şey geçerli. A36 veya A55 bakabilirsiniz. Sizin için ne önemli ve ikinci el tercih eder misiniz? İkinci elde S23 FE gibi daha iyi seçenekler var hocam.

Ve önceki telefonunuz yani şu anda kullandığınız telefon nedir? Ona göre size bir telefon önermem daha mantıklı olur.

+Yurt dışı Mi 14T. 2.el alabilirse yurtdışıda alır.