Ben kullanıyorum ama sizin de yorumlarınızı almak istiyorum. Dışarı çıktığım zaman telefon manyıyor. Öbür türlü bir sorun yok ama yine de sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Orta segment sıradan bir telefon. Hiçbir albenisi yok. Telefon konusunda ilgisiz veya aile karanına mecbur kalan insanlar alır bence. İlgisiz dediğimin anlamı, telefonu alo, WhatsApp, Instagram gibi sıradan amaçlar için kullananlar içindir.

Sıcaklık.
Gecen senenin butce telefonu. Bence kotu degil. Sifir olarak en iyisi. Fakat artik alinmaz. A36 var.
Geçen sene aldım zaten. Herkes iyi iyi dedi bende bunu aldım ancak o zaman bütçem buna yetti.

Orta segment sıradan bir telefon. Hiçbir albenisi yok. Telefon konusunda ilgisiz veya aile karanına mecbur kalan insanlar alır bence. İlgisiz dediğimin anlamı, telefonu alo, WhatsApp, Instagram gibi sıradan amaçlar için kullananlar içindir.
Bütçem geçen sene buna yetti de. Çöp bir telefon mu? Veya beni kaç sene idare eder?

Sıcaklık.

Geçen sene aldım zaten. Herkes iyi iyi dedi bende bunu aldım ancak o zaman bütçem buna yetti.

Bütçem geçen sene buna yetti de. Çöp bir telefon mu? Veya beni kaç sene idare eder?
Isınıyor, benimki de ısınıyor. Takılma, kötü değil. Çöp falan değil, uyduruk markalara göre gayet iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet güzel cihaz. Samsung'un orta segment cihazı. Her yönüyle (kamera, ekran, işlemci,pil) günümüz için gayet yeterli bir cihaz. 3 sene keyifle kullanırsınız.

Klasik orta segment bir cihaz. Giriş segment gibi arayüzde kasma donması yok. Amiral gemileri gibi çok iyi teknik özellikleri yok. Çok fazla telefonla işiniz yoksa gayet de iyi bir telefon. Geçen senenin kendi fiyatındaki en iyi telefonuydu. Kendisini ve A55'i boş verip S22 almıştım.

Sıcaklık.

Kişiden kişiye değişir idare süresi. Bütçeler değişkendir. Yani onu alacağına üste para ekle bunu al diyemem. Ve hayır, eğer amacınız tipik bir bireyin telefon kullanım sebebiyle aynı ise kesinlikle çöp değil. Geçen süreye göre gayet alınabilir bir telefon bir telefondu.

Sonra kasmaya donmaya başlayacak falan. Nereye kadar giderse artık.
Klasik orta segment bir cihaz. Giriş segment gibi arayüzde kasma donması yok. Amiral gemileri gibi çok iyi teknik özellikleri yok. Çok fazla telefonla işiniz yoksa gayet de iyi bir telefon. Geçen senenin kendi fiyatındaki en iyi telefonuydu. Kendisini ve A55'i boş verip S22 almıştım.
15.000 TL bütçe çıkabildim ve bunu aldım. Ne telefon ne de bilgiayarla işim var. Klasik sade kullanıcıyım.