Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Telefonlarda böyle bir özellik var mı? Belli bir zamandan sonra yavaşlayacağını biliyorum, ama benim telefonumun öyle bozulacak gibi bir hali var mı?

Telefon: Samsung Galaxy A35.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kesin bir ömrü yoktur herhangi bir cihazın. Yine de düzgün kullandığınızı varsayarsak, 4-6 yıl arası sağlıklı çalışır. Ondan sonra zaten batarya ömrünü doldurur.
Kullanıma bağlı olarak Galaxy A32 telefonum hala çalışıyor, yeni telefonlara göre ekran akıcılığı biraz kötü durumda.
Şu an A56 kullanıyorum, ikisi arasında gördüğüm fark kamera kalitesi ve akıcılık diyebilirim.

Güncelleme: çok zorda kalırsam daha eski olan iPhone 6 telefonu bile zor durum kurtarıcısı olarak kullanabilirim. Alarm amaçlı kullanıyorum şu an.

Orta alt segment, 2 yaşında Exynos işlemciye sahip. A35 ise 1 yıllık. Çok zorlanmadığı taktirde 1-2 yıl daha akıcı şekilde kullanılabilir. Oyunlarda ısınması ve performans düşüşü hissedilir seviyede olabilir. Sonrasında planlı eskitmeye bağlı olarak yeni cihaza geçiş gerektirebilir. Kısaca kullanıma bağlı olarak tahmini 3 yıl daha götürür.