KS KS Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.429 Makaleler 3 Çözümler 113 Beğeniler 3.029 Yer Ankara 24 Mayıs 2025 #11 Aakons dedi: Csc nedir? @Şişman Adam, eğer sizin csc tur değilse Türkiye almamıs olabilir. Genişletmek için tıkla... CSC TUR bende. Şu an Android 15 - One UI 7.0 kullanıyorum. Yani konuyu açtıktan sonra güncelledim ve kullanıyorum.
Aakons dedi: Csc nedir? @Şişman Adam, eğer sizin csc tur değilse Türkiye almamıs olabilir. Genişletmek için tıkla... CSC TUR bende. Şu an Android 15 - One UI 7.0 kullanıyorum. Yani konuyu açtıktan sonra güncelledim ve kullanıyorum.
electro Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 687 Makaleler 1 Çözümler 9 Beğeniler 654 24 Mayıs 2025 #12 A35 kullanıyorum, bildirim gelmedi ama güncelleme bölümünden "güncellemeleri denetle" butonuna basarak güncelledim.
A35 kullanıyorum, bildirim gelmedi ama güncelleme bölümünden "güncellemeleri denetle" butonuna basarak güncelledim.
1 16593 Deneyimli Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 675 Çözümler 2 Beğeniler 532 24 Mayıs 2025 #13 electro dedi: A35 kullanıyorum, bildirim gelmedi ama güncelleme bölümünden "güncellemeleri denetle" butonuna basarak güncelledim. Genişletmek için tıkla... Siz dedikten sonra baktım evet güncelleme gelmiş. Sözlerimi geri alıyorum Samsung!!!
electro dedi: A35 kullanıyorum, bildirim gelmedi ama güncelleme bölümünden "güncellemeleri denetle" butonuna basarak güncelledim. Genişletmek için tıkla... Siz dedikten sonra baktım evet güncelleme gelmiş. Sözlerimi geri alıyorum Samsung!!!
Uyuyan Sincap Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 3.227 Çözümler 7 Beğeniler 3.113 29 Mayıs 2025 #14 Bana da geldi kuracam. Kurdum da açılıp kapanırken bana bir kağıt gibi hissettirdi. Yani nasıl desem kitap gibi değil de böyle bir his uyandırıyor içimde. Değişik. Güzel ama kötü anlamda değil. Son düzenleme: 29 Mayıs 2025
Bana da geldi kuracam. Kurdum da açılıp kapanırken bana bir kağıt gibi hissettirdi. Yani nasıl desem kitap gibi değil de böyle bir his uyandırıyor içimde. Değişik. Güzel ama kötü anlamda değil.