Son düzenleme:
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Daha da F/P olmaya devam ediyor. Çok iyi bu fiyata.
mauroicardi9
Uzman
Dün 16750'ye alınır mı diye soruyordum, daha da düşmüş. Bu fiyattan daha da düşmez herhalde?
mauroicardi9
Uzman
Epey'de plastik (metalik görünümlü) olarak belirtilmiş.Sapık gibi, her telefon fırsatına aynı şeyi yazıyormuş gibi olmasın ama çerçevesi plastik mi; çelik/alüminyum mu acaba?
Pek tabii ki, üst klasmanlardaki türdeşleriyle kıyaslandığında eksiklikleri bolca bulunabilir ama kullananların yorumları içimi açtı. LG Q6 kullanıyorum şu an ve aslında oldukça memnunum da (çerçevesi alüminyum üstelik) fakat LG, akıllı telefon pazarından çekildiği için, birkaç yıldır güncelleme almıyor cihaz. Sırf bu yüzden telefonumu değiştireceğim; zira bazı önemli uygulamalar çalışmamaya başladı. Sanırım halefi bu telefon olacak.Epey'de plastik (metalik görünümlü) olarak belirtilmiş.
S4N0
Çalışkan
Sapık gibi, her telefon fırsatına aynı şeyi yazıyormuş gibi olmasın ama çerçevesi plastik mi; çelik/alüminyum mu acaba?
Sadece s serisi sadece metal çerçeve kullanıyor diye biliyorum. A ve M modelleri plastik genelde.
İndirim ne zamana kadar sürer; belli bir tarihi var mı?Sadece s serisi sadece metal çerçeve kullanıyor diye biliyorum. A ve M modelleri plastik genelde.
utopianwhale
Çalışkan
Nothing Phone 1, Realme 12 Plus ve A36 arasında kaldım. Sizce hangisi alınır?
- Makaleler
- 6
Nothing Phone 1, Realme 12 Plus ve A36 arasında kaldım. Sizce hangisi alınır?
A36 ile Realme 12 plus/pro.