Merhaba.

Kutusu açılmış ancak kurulumu yapılmamış bir A36'ya denk geldim. Henüz fiyatını bilmiyorum ancak telefon alınır mı? Alıp kullanan varsa direkt kullanıcısına birkaç soru sormak isterim. Şimdiden bilgi veren herkese teşekkürler.

Ben de uzun uzadıya araştırdım ve kararımı A55'ten yana kullandım. A36'nın tek belirgin 2 özelliği var, o da Snapdragon 6 Gen 3 işlemci ve 45W şarj desteği, onun dışında tek farkı kameraların tasarımının değişmiş olması. Yeni jenerasyon tabii ki daha iyidir fakat devrim niteliğinde bariz bir değişim olduğunu sanmıyorum. Karşıt görüşü olan arkadaşları cevap olarak bekliyorum çünkü ben de birkaç gün içerisinde telefon alacağım. :)

Merhaba.

Kutusu açılmış ancak kurulumu yapılmamış bir A36'ya denk geldim. Henüz fiyatını bilmiyorum ancak telefon alınır mı? Alıp kullanan varsa direkt kullanıcısına birkaç soru sormak isterim. Şimdiden bilgi veren herkese teşekkürler.
Tam bir bütçe söylerseniz ona göre alınması mantıklı yada mantıksız dememiz daha doğru olur. Onun dışında iyi bir cihaz 15000TL’lik bir bütçeye sahip kişiler için.

Yani 15000TL bandına en iyi telefon bu demek istedim.

A35'den fazla bir farkı yok galiba. Anladığım kadarıyla A35'den biraz daha güçlendirilmiş hali.

Ama A35'e göre 1 yıl daha güncel. Daha güncel telefon olması da tercih edilmesi yönünden mantıklı bence.