30362

Becerikli
Merhaba. Samsung Galaxy A36 mı yoksa Redmi Note 15 mi almak daha mantıklı olur? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Not: Yaklaşık 1 ay önce Samsung Galaxy A36 aldım ve telefonumdan memnunum ancak hangisi daha iyiyse telefonumu satıp Redmi Note 15 almayı düşünüyorum.

1.ürün:

2.ürün:

A36 iyi, giriş seviyesi bir cihazdan dâhâ düşük segment bir cihaza geçmeye gerek yok, Redmi serisi ile uğraşılmaz.
Değiştirmeye niyetliysen A56 - 15t - Honor 400 gibi orta segment cihazlara yönel.

Anladım hocam teşekkür ederim ayrıca sıfır 16e ya da 2.el iPhone 14'e gecmek mantıklı olırmu peki donanım acısından değil de psikolojik olarak.

Elindeki telefon Redmi'den daha iyi. Downgrade olur.

A36 kendi segmentinde gayet iyidir.

Anladım hocam teşekkür ederim.

Ben anlamadım niye heyecan arıyorsunuz? Hem satıp zarar etmek hem de Xiaomi'ye geçmek.

Anlamadım hocam?

Linkini attiginiz Note 15, 4G varyanti. 4G varyanti ile 5G varyanti arasindaki cipset farki oldukca buyuk sayilir. Kaldi ki 5G olani bile olsaydi elinizdeki A36 ile ayni cipsetli bir telefon olacakti...

Ugrasmaniza gerek bile yok.

Anladım hocam teşekkür ederim ayrıca sıfır 16e ya da 2.el iPhone 14'e gecmek mantıklı olırmu peki donanım acısından değil de psikolojik olarak.
Parasına bağlı, düzgün cihazsa ikinci el 14 tercih edilebilir ama teknoloji ve donanım farkından ötürü 16e dâhâ iyi bir seçenek olur.
Sıfır 16e parasına yakın S24 Plus da satılıyor, tercih meselesi birnevi.