30362

Becerikli
Merhaba,

Sıfır Samsung Galaxy A36 ile ikinci el Samsung Galaxy S23 FE'den hangisini almak daha mantıklı olur? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim. (Not: Çoğunlukla Genish Impact ve Fortnite gibi oyunlar oynuyorum. Instagram ve TikTok dışında pek uygulama kullanmıyorum.)

1. ürün:

2. ürün:

Merhaba,

Sıfır Samsung Galaxy A36 ile ikinci el Samsung Galaxy S23 FE'den hangisini almak daha mantıklı olur? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim. (not: Çoğunlukla genish ımpact ve Fortnite gibi oyunlar oynuyorum. Instagram ve TikTok dışında pek uygulama kullanmıyorum.)

1. ürün:

2. ürün:

A36 senin için yetersiz kalır.
S23 FE çok kötü pili, çok fazla ısınması ve tuğla gibi olmasından üzer.
S23+ bakabilirsin mesela. Sende IP13 vardı daha rahat takas ya da satıs yaparsın.

S23 FE pil dışında çok güzel telefon. Yaz aylarında çok yoğun kullanımda S23 FE ve 24 FE ısınan cihazlar, bunu da bil (S23 FE kullanıyorum). Kamera donanımına gelecek olursak IP16'ya denk, o konuda hiçbir sorun yok.

A36 senin için yetersiz kalır.
S23 FE çok kötü pili, çok fazla ısınması ve tuğla gibi olmasından üzer.
S23+ bakabilirsin mesela. Sende IP13 vardı daha rahat takas ya da satıs yaparsın.

Anladım cok teşekkür ederim bu aralar bütçe olarak sıkışığım o yüzden telefonumu satıyorum benzer fiyatına yenilenmiş iPhone 12 buldum A36 ya da S23 FE almak yerine yenilenmiş iPhone 12 almak mantıklı olur mu peki?

Anladım cok teşekkür ederim bu aralar bütçe olarak sıkışığım o yüzden telefonumu satıyorum benzer fiyatına yenilenmiş iPhone 12 buldum A36 ya da S23 FE almak yerine yenilenmiş iPhone 12 almak mantıklı olur mu peki?

İP13 vardı değil mi? Takas + ufak miktar ile telefon almak çok daha mantıklı.
Ama illa bu üçü arasından bir seçim yapılacaksa IP12 derdim.

İP13 vardı değil mi? Takas + ufak miktar ile telefon almak çok daha mantıklı.
Ama illa bu üçü arasından bir seçim yapılacaksa IP12 derdim.
Yani o zaman benim fikrimce saçmalamış olurdunuz. Kullandığından daha eski bir telefonu öneriyoruz hem de "yenilenmiş" olarak. :D

Türkiye için yenilenmiş telefon alınmaması gerektiğini herkes söylüyor ve yine söylüyoruz çünkü kullanılan parçaların kalitesi, ne olduğunun belli olmadığı servis maceralarıyla güzel bir kumar oluyor.

S23 FE pil dışında üzmeyecek bir telefondur, felaket üzdüğünü de düşünmüyorum S21 FE gibi felaket serilere göre ama. Takasla düz S23 bulabilirsiniz diye düşünüyorum üstüne para bile alarak. A36 da olabilir, dengeli bir cihaz. Bu değişimi yapacak bir sürü insandır. iPhone 12 alınmaz, yenilenmiş zaten hiç alınmaz.

iPhone 12 almazdım ben olsam. Hem de yenilenmiş. S23 FE gayet alınabilir.

İkisi arasından S23 FE ama illaki Samsung olacaksa şahsen ikinci el S23 Plus değerlendirirdim.

Yani o zaman benim fikrimce saçmalamış olurdunuz. Kullandığından daha eski bir telefonu öneriyoruz hem de "yenilenmiş" olarak. :D

Türkiye için yenilenmiş telefon alınmaması gerektiğini herkes söylüyor ve yine söylüyoruz çünkü kullanılan parçaların kalitesi, ne olduğunun belli olmadığı servis maceralarıyla güzel bir kumar oluyor.

S23 FE pil dışında üzmeyecek bir telefondur, felaket üzdüğünü de düşünmüyorum S21 FE gibi felaket serilere göre ama. Takasla düz S23 bulabilirsiniz diye düşünüyorum üstüne para bile alarak. A36 da olabilir, dengeli bir cihaz. Bu değişimi yapacak bir sürü insandır. iPhone 12 alınmaz, yenilenmiş zaten hiç alınmaz.

Anladım cok teşekkür ederim bu ücü dışında 2.elde Honor 400 ve Samsung Galaxy A56 buldum ayrıca bu dönemde 2.ele güvenilir mi acaba ya da direk sıfır olarakmı almak daha mı mantıklı.