Telefonu yeni aldım, debloat yaptım ve 2 saat ekran süresi ile pil yüzde 12 azaldı. 10 dakikada yaklaşık yüzde 1 demek oluyor.

Bataryanın azaldıkça az da olsa hızlanarak tükendiğini varsayarsak 1000 değil de 950-960 dakika, yani 15-16 saat ekran süresi alabiliyorsunuz. Bence 5000 mAh bir batarya ve orta segment telefon için iyi bir enerji verimliliği var.

YouTube'da 1 saat video izleyerek geçirdim ama ön planda da küçük oynadığı için 45 dk saymış, internette de Reddit'te gezdim.

Eki Görüntüle 278339

Bende de A56 var 9 günde yüzde 20 iniyor şarj belki yüzde 5 kadar kullansam 13 gün bile gidecek

Youtubeda ingilizce tutorial var Türkçe var mı bilmiyorum isterseniz Discorddan eklerseniz anlatabilirim de.

İşe yarayıp yaramayacağı neden 4.5 saat sot aldığınıza göre değişir, ama denemekte fayda var.
İngilizce sorun değil, özellikle önerdiğiniz bir kanal var mı, yoksa en üsttekine mi tıklayayım?

Telefonu yeni aldım, debloat yaptım ve 2 saat ekran süresi ile pil yüzde 12 azaldı. 10 dakikada yaklaşık yüzde 1 demek oluyor.

Bataryanın azaldıkça az da olsa hızlanarak tükendiğini varsayarsak 1000 değil de 950-960 dakika, yani 15-16 saat ekran süresi alabiliyorsunuz. Bence 5000 mAh bir batarya ve orta segment telefon için iyi bir enerji verimliliği var.

YouTube'da 1 saat video izleyerek geçirdim ama ön planda da küçük oynadığı için 45 dk saymış, internette de Reddit'te gezdim.

Eki Görüntüle 278339
Kaldırdığınız uygulamaların listesi var mıdır?