Ben genelde önerilen, konuşulan ve rakipleri olduğu düşündüğüm telefonların fiyatlarına bakıp kıyasladım. A36 ve A56 18-23K aralığındayken çıkardıkları telefonun bence biraz daha bir şeyler sunuyor olması lazımdı sanki. CPU - GPU - depolama kıyasında net bir ayırt edicilik yok gibi. iPhone tipi bir pazarı da yok yatırımlık al - sat cihazlarda olmuyorlar.
A56 rakibi olarak fiyat bazlı POCO X7 Pro ve Honor 400. bu modelleri A57 ile kıyaslarsak aşağı yukarı yine aynı seviyede kalıyor. 2 telefonun fiyatlarına bakarsak 24K üstünde satışa çıkarsa Samsung severler veya diğer modelleri sevmeyenler tarafından tercih sebebi olabilir a57. 24K altında çıkarsa 4 GB RAM farkı ayırt edici olabilir ihtiyaca göre. O da belki bir ihtimal.
A36 18k şu an. A37 20k fiyata çıksa yine rakibi A55, A56 ve rakiplerine yaklaşıyor fiyat olarak. Donanım olarak ekstra bir şey sunmuyor bence. A37 çıkmasaydı olur muş dedirtti bana. Cihaz güncellemesine çok takıntılı olunmadığı sürece çıkarsa sonraki A38-A39 modelleri beklenilebilir.
A37 için satış fiyatı 18k ve altında, A57 içinde 20k ve altında olması lazım ki fiyat olarak net tercih edilsin. Yoksa insanlar "acaba" derler.