Çözüldü Samsung Galaxy A51 Odin modda takılı kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Cihaz
A51
A51'den yeni bir telefona gectim birkac gun once. Kullanmadigim icin kendi kendine bataryasi bitti ve kapandi. Bugün yine sarja takip acmaya calistigimda acilmadi, bilgisayara baglandigimda Odin mode diye bir yere girdi ve cikmiyor, iptal falan da edemiyorum. Icindeki verileri yeni telefona aktarmistim sadece format atmam lazimdi ama boyle bir sorun cikti. Yardimci olabilecek var mi?

A51'den yeni bir telefona gectim birkac gun once. Kullanmadigim icin kendi kendine bataryasi bitti ve kapandi. Bugün yine sarja takip acmaya calistigimda acilmadi, bilgisayara baglandigimda Odin mode diye bir yere girdi ve cikmiyor, iptal falan da edemiyorum. Icindeki verileri yeni telefona aktarmistim sadece format atmam lazimdi ama boyle bir sorun cikti. Yardimci olabilecek var mi?

Ses kısma ve Power tuşu ile, 8 saniye basılı tutun.

Batarya ölmüş veya çıkmış olabilir.
95'ten 100'e geldi sarji, bataryada bir sorun oldugunu sanmam. Kac yildir hicbir problemi yoktu tam da yeni cihaza gecince bunun basima gelmesi :D

Sorun cozulmustur. Telefonun power tusu arizaliymis. Acmak icin volume up ve down tuslarina basili tutarken sarja takmak lazimmis, sonra yeniden volume down.

Son düzenleme:
Çözüm
Geri
Yukarı Alt