Video ile ne alakası var. Sorumu yanlış anladınız galiba. YouTube uygulamasından bahsediyorum. Önceden böyle değildi sonra böyle oldu. Ana sayfaya gireceğim mesela çok aşağıda
Instagram'da da böyle demişsiniz. Ama Instagram'da da sorun yok benim.
Videonun boyutundan kaynaklı bir şey bu. Zaten bazı videolarda fark ederseniz kare bile oluyor. Buna yapılabilecek tek çözüm Zoom olabilir fakat bildiğim kadarıyla hem YouTube Shorts da yok hem de bu sefer yanlar gidecek ve ortaya böyle bir görüntü çıkacak.
Bunun dışında ki senaryo zaten videoyu yapay zeka gibi bir sistemle genişletmek olur ama o da YouTube Shorts için hem daha yavaş hem de bozuk bir görüntü demek.
Video ile ne alakası var. Sorumu yanlış anladınız galiba. YouTube uygulamasından bahsediyorum. Önceden böyle değildi sonra böyle oldu. Ana sayfaya gireceğim mesela çok aşağıda
Video ile ne alakası var. Sorumu yanlış anladınız galiba. YouTube uygulamasından bahsediyorum. Önceden böyle değildi sonra böyle oldu. Ana sayfaya gireceğim mesela çok aşağıda.
İnstqgramdada böyle demişsiniz. Ama instqgramda sorun yok benim.