Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Önbelleği ve verileri silmenizi öneririm. Zaten Google hesapları açık olduğundan otomatik geri oturum açılır.Video ile ne alakası var. Sorumu yanlış anladınız galiba. YouTube uygulamasından bahsediyorum. Önceden böyle değildi sonra böyle oldu. Ana sayfaya gireceğim mesela çok aşağıda
Instagram'da da böyle demişsiniz. Ama Instagram'da da sorun yok benim.
- Makaleler
- 22
Bu videolar YouTube Shorts videoları, zaten normalde de böyle gözüküyorlar ve ekrana sığdırılmıyorlar. Bu durum Instagram'da da böyle mesela.
erdym
Üstün
Videonun boyutundan kaynaklı bir şey bu. Zaten bazı videolarda fark ederseniz kare bile oluyor. Buna yapılabilecek tek çözüm Zoom olabilir fakat bildiğim kadarıyla hem YouTube Shorts da yok hem de bu sefer yanlar gidecek ve ortaya böyle bir görüntü çıkacak.
Bunun dışında ki senaryo zaten videoyu yapay zeka gibi bir sistemle genişletmek olur ama o da YouTube Shorts için hem daha yavaş hem de bozuk bir görüntü demek.
Son düzenleyen: Moderatör:
Video ile ne alakası var. Sorumu yanlış anladınız galiba. YouTube uygulamasından bahsediyorum. Önceden böyle değildi sonra böyle oldu. Ana sayfaya gireceğim mesela çok aşağıda
Son düzenleyen: Moderatör:
erdym
Üstün
Video ile ne alakası var. Sorumu yanlış anladınız galiba. YouTube uygulamasından bahsediyorum. Önceden böyle değildi sonra böyle oldu. Ana sayfaya gireceğim mesela çok aşağıda.
İnstqgramdada böyle demişsiniz. Ama instqgramda sorun yok benim.
Aşağıdaki butonlar mı sığmıyor?
Smmmhunter
Üstün
Önbelleği ve verileri silmenizi öneririm. Zaten Google hesapları açık olduğundan otomatik geri oturum açılır.Video ile ne alakası var. Sorumu yanlış anladınız galiba. YouTube uygulamasından bahsediyorum. Önceden böyle değildi sonra böyle oldu. Ana sayfaya gireceğim mesela çok aşağıda
Evet.
Önbelleği ve verileri silince düzeldi.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
İnceleme Samsung Galaxy S25 Ultra 1 yıllik kullanıcı deneyimim
- Mimar Selim Bey
-
The Last of Us Part 2 "Görüntü aygıtınızla ilgili bir sorun oluştu" hatası
- Sirius Blackw
-
-