Sadece_Emir

Uzman
Yer
Adana
Cihaz
Samsung Galaxy A54
Ekran koruyucu var fakat kalın değil, normal bir ekran koruyucu. Kaydırıyorum fakat olmuyor. Art arda kaydırmalarda eski ya da başka marka telefonlarda sorun yaşamıyorum, sadece bu cihazda var. Takılıyor bazen kaydırmıyor falan. Cihaz tanımlama da kontrol ettim bir sorun çıkmadı. Sorun neden olabilir sizce ekran koruyucusunu falan mı söksem?

Hocam sorunu tespit etmeye yardımcı olmak için geliştirici seçeneklerinden "dokunmayı göster" açın, böylece eğer ekran koruyucu iyi yapışmamışsa ekranın kenarlarına köşeleri tam iyi oturmadığı için ara sıra touchpad basma olarak algılar, ekranda basılan konumları gösteriyor o ayar, nerede sorun olduğunu anlamaya yardımcı olur.

Hocam sorunu tespit etmeye yardımcı olmak için geliştirici seçeneklerinden "dokunmayı göster" açın, böylece eğer ekran koruyucu iyi yapışmamışsa ekranın kenarlarına köşeleri tam iyi oturmadığı için ara sıra touchpad basma olarak algılar, ekranda basılan konumları gösteriyor o ayar, nerede sorun olduğunu anlamaya yardımcı olur.

Teşekkür ederim fakat daha önce denemiştim ekran koruyucusunun kendi kendine basma sorunu yok ama kenarlar algılanmıyor dokunmada muhtemelen ekran koruyucusu ile alakalı teşekkür ederim.