Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NanoMetre

Yetkin
Merhaba,

Arkadaşlar telefonda ses odağı diye bir özellik vardı. Konuşurken dış sesleri almıyordu, sadece konuşanın sesini alıyordu. Sonra bir güncelleme geldi ve özellik biraz bozuldu. Diğer insan seslerini alırken gürültüleri almıyor oldu. Şimdi özelliği hiç göremiyorum. Diğer Samsung telefonlarda hâlâ var mı? Onu da bilemiyorum. Fikri olan var mı?

Samsung A56'da görebiliyorum, yeni bir güncelleme daha geldi. Onu yaparsanız düzelebilir belki.

Samsung A56'da görebiliyorum, yeni bir güncelleme daha geldi. Onu yaparsanız düzelebilir belki.
Bir önceki güncellemede doğrudan ekrandayken sağ üstteki sekmeden açılır hale gelmişti ama olmuştu. En son birkaç gün önce güncelleme geldi ama hala göremiyorum. Sizde arama sırasında direkt ekranda mı görünüyor?

Ses odağı özelliğini buldum, bildirim paneline taşımışlar ama eskisi gibi iyi çalışmıyor ki zaten açıkmış. Fakat eskisi gibi iyi çalışmıyor niyeyse. Eskiden hiçbir sesi almıyordu, şimdi kapalı-açık pek fark yok gibi.

Son düzenleyen: Moderatör: