Samsung, Galaxy A55 ve A35 Modellerini Yakında Piyasaya Sunacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XEfe.Bey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 881
  • Etiketler Etiketler
    samsung
Exynos 1380, A34 modelinde yer alan Dimensity 1080 modelinden iyi mi? Biri aydınlatırsa sevinirim.
Çok yakınlar ama yanlış hatırlamıyorsam E1380 ile ilgili forumlarda şikayetler vardı.
Harbiden ufak telefonlara hasret kaldık ya(!). Z3 Compact gibi olsa, ekranı 5" yapsalar yeterli. Telefon mu taşıyoruz tablet mi belli değil.
6.1 inç artık kompakt diye geçiyor. 5.5 inç eskiden büyük sayılırdı ki gerçekten de büyüktü. Bence 6.1 den sonrası gereksiz.

Test telefonu olarak Z Flip 5 geldi de, eğer geri almazlarsa ona geçiş yapacağım.
Z serileri de çok güzel özellikle de Fold'lar. Zamanında Fold 4 alacaktım ama almadım. Keşke alsaydım diyorum. Flip'lerin ekran oranı biraz garip geliyor bana.

Dosya Ekleri

• l.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_20230611_171500_Chrome.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20230611_171512_Chrome.webp
    63,1 KB · Görüntüleme: 54
Z serileri de çok güzel özellikle de Fold'lar. Zamanında Fold 4 alacaktım ama almadım. Keşke alsaydım diyorum. Flip'lerin ekran oranı biraz garip geliyor bana.
Bana da başta garip geldi ama sonradan alıştım tabii. Çoğu insan Fold’ları seviyor ama ben Flip’i daha çok seviyorum nedense. Fold’un ekranı biraz daha büyük geliyor bana. Test etme şansım olmadı o nedenle bir şey diyemeyeceğim.

6.1 inç artık kompakt diye geçiyor. 5.5 inç eskiden büyük sayılırdı ki gerçekten de büyüktü. Bence 6.1 den sonrası gereksiz.
LG G2 5.2" ekranıyla dev gibi gelirdi. Şimdi A34 bile devasa geliyor. Gerçekten düzgün ufak telefonlara hasret kaldık...

Kütük gibi deyince kızıyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…