Çok çok olumlu dönütler alıyorum gerek forum gerek arkadaş çevresi gerek kişisel olarak. Google'a erişemiyoruz Türkiye'de buna erişebiliyoruz güzel bir marka bence. Ben yamuğunu görmedim.

Her modelinde ayrı bir sorun var. Tabii sana sorunsuz denk gelmiş olabilir, olasılıklar dahilinde ancak şikayet oranı diğer markalara kıyasla nispeten daha fazla.

En basitinden Nothing Community üzerinden her model ile alakalı şikayetlere bakabilirsin.

Tabii Global anlamda ülkemizde Nothing dışında AOSP kullanan marka yok ancak bunda da cihazın kendisinden kaybediyorsun UI'dan ziyade...

Yerel marka olarak da aynı UI deneyimini sunan GM var, bu yıl tanıttıkları cihazlardan daha şikayet duymadım.

Her modelinde ayrı bir sorun var. Tabii sana sorunsuz denk gelmiş olabilir, olasılıklar dahilinde ancak şikayet oranı diğer markalara kıyasla nispeten daha fazla.

En basitinden Nothing Community üzerinden her model ile alakalı şikayetlere bakabilirsin.

Tabii Global anlamda ülkemizde Nothing dışında AOSP kullanan marka yok ancak bunda da cihazın kendisinden kaybediyorsun UI'dan ziyade...

Yerel marka olarak da aynı UI deneyimini sunan GM var, bu yıl tanıttıkları cihazlardan daha şikayet duymadım.
Marka yeni, sorunsuzluk olarak Samsung'u geçemez zaten. Doğrudur.

Fakat çelişkili olmuş biraz, General Mobile'in kullanıcı sayısı ile Nothing'inki bir değil, General Mobile'dan şikayet duyma sebebiniz üretim sürecinin Nothing'den temiz ve titiz olmaması olmayabilir. Ola dabilir tabi.

Fakat çelişkili olmuş biraz, General Mobile'in kullanıcı sayısı ile Nothing'inki bir değil, General Mobile'dan şikayet duyma sebebiniz üretim sürecinin Nothing'den temiz ve titiz olmaması olmayabilir. Ola dabilir tabii.

İki marka da aynı ODM şirketinden yardım alıyorlar cihaz tasarım - tedariki için.

Son cümlen için net bi'şey diyemeyeceğim, ikimiz de üretim süreci sırasında orada değildik ne de olsa 😅...

Sorunsuzluk olarak Samsung'u geçemez zaten.

UI ve Exynos'tan kaybediyor :cautious:.