DOGANSLX 16

Başarılı
Yer
Ankara
Hocamlar öğrenciyim, babamı Samsung için ikna ettim. Oyun oynamayacağım, sizce bu telefon alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben hafif şebeke problemi yaşıyorum, Exynos'larda olduğunu duydum (şüpheli) bu yüzden normalde de şebekenin az çektiği bir yerdeyseniz tavsiye etmem onun haricinde güzel cihaz.

Dokunmatiği çok kötü geldi bana. Zamanla tam istediğin yere basmıyor. Aynısını ailemden biri de yaşadı. Bazıları gelir ben yaşamadım der doğrudur fakat ben artık asla A serisi Samsung almam.

Dokunmatiği çok kötü geldi bana. Zamanla tam istediğin yere basmıyor. Aynısını ailemden biri de yaşadı. Bazıları gelir ben yaşamadım der doğrudur fakat ben artık asla a serisi Samsung almam.

Hocam şu an kullandığım telefonun ekranı 6 kere değişti basmıyor diye hiç problem değil.

A54 kullanıyorum günlük işlemlerde hala kasmıyor ve oyunda oynattırıyor. Ancak sıfırdan kapatıp tekrar açtığımda veya güncelleme yapıldığında ilk açılışta 30-40 saniye kadar kasıyor cihaz. Exynos işlemci yerine Snapdragon işlemcilili bir cihaza yönelin derim.