Detaylar
Kim cevapladı?N3F3S 1
Uzman
Ben hafif şebeke problemi yaşıyorum, Exynos'larda olduğunu duydum (şüpheli) bu yüzden normalde de şebekenin az çektiği bir yerdeyseniz tavsiye etmem onun haricinde güzel cihaz.
Ben hafif şebeke problemi yaşıyorum, Exynos'larda olduğunu duydum (şüpheli) bu yüzden normalde de şebekenin az çektiği bir yerdeyseniz tavsiye etmem onun haricinde güzel cihaz.
Hocam oturuduğum ilçenin tam merkezindeyim.
N3F3S 1
Uzman
Yani onu pek bilmem hocam, eğer şu anda ki kullandığınız telefonla da zor çeken bir yerde oturuyor/çalışıyorsanız tavsiye etmiyorum ben şahsen.
Yani onu pek bilmem hocam, eğer şu anda ki kullandığınız telefonla da zor çeken bir yerde oturuyor/çalışıyorsanız tavsiye etmiyorum ben şahsen.
Şu an kullandığım telefonun sıfır satışı yok 2.elleri çok kötü ve çok iyi çekiyor.
Dokunmatiği çok kötü geldi bana. Zamanla tam istediğin yere basmıyor. Aynısını ailemden biri de yaşadı. Bazıları gelir ben yaşamadım der doğrudur fakat ben artık asla a serisi Samsung almam.
Hocam şu an kullandığım telefonun ekranı 6 kere değişti basmıyor diye hiç problem değil.
Th3RealKayseriLee 53
Üstün
A36 almayi yeglerdim. Çünkü Snapdragon işlemci olmasina ragmen cihaz kolay kolay yamulmayacak.
A36 almayi yeglerdim. Çünkü Snapdragon işlemci olmasina ragmen cihaz kolay kolay yamulmayacak.
A36 ile A56'yi karşılaştırdım işlemci olarak ve kamera olarak A56 daha iyi kamerayı da sürekli kullanan birisi olduğum için soru işareti bırakıyor.
miraçov
Üstün
A54 kullanıyorum günlük işlemlerde hala kasmıyor ve oyunda oynattırıyor. Ancak sıfırdan kapatıp tekrar açtığımda veya güncelleme yapıldığında ilk açılışta 30-40 saniye kadar kasıyor cihaz. Exynos işlemci yerine Snapdragon işlemcilili bir cihaza yönelin derim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
1.000.000-2.000.000 TL'ye D ya da E segment sedan veya SUV araç önerisi
- TÜRK GAMBİTİ
-
-