Detaylar
Kim cevapladı?crexy.x
Uzman
Herhangi bir kasma donma, veya sarj hızlı gitme sorunu var mı ?Ben güncelledim bir fark da göremedim, aynı A56 kullanıyorum ben de. Sadece hava durumu, dosyalar ve panelin görünümü değişmiş, hafiften Liquid Glass'ımsı bir görüntü var.
Glade 35
Üstün
- Makaleler
- 3
Ben her zamanki gibi kullanmaya devam ettim fakat şarj sanki hızlı gitmiş gibi geliyor.Herhangi bir kasma donma, veya sarj hızlı gitme sorunu var mı ?
Sabah 12.30 gibi yaptım güncellemeyi, o zaman 88'ken şu an 23. Ben de anlamadım gitti.
crexy.x
Uzman
@Glade,
Hocam sende oyunlarda ani drop girme donma oluyormu 2-3 saniyelik bende oluyor düzeliyor bazı oyunlarda oyundan kaynaklı herhalde.
Yoğun kullanmış olabilirsin böyle bir sorun var ise düzeltirken veya telefon optimizesi daha olmamıştır.Ben her zamanki gibi kullanmaya devam ettim fakat şarj sanki hızlı gitmiş gibi geliyor.
Sabah 12.30 gibi yaptım güncellemeyi, o zaman 88'ken şu an 23. Ben de anlamadım gitti.
Hocam sende oyunlarda ani drop girme donma oluyormu 2-3 saniyelik bende oluyor düzeliyor bazı oyunlarda oyundan kaynaklı herhalde.
Son düzenleme:
Glade 35
Üstün
- Makaleler
- 3
eFootball'da oluyor sadece, o da ısındığında. Diğer oyunlarda olmadı olduysa da farketmedim.@Glade,
Yoğun kullanmış olabilirsin böyle bir sorun var ise düzeltirken veya telefon optimizesi daha olmamıştır.
crexy.x
Uzman
İstersen 1 2 hafta bekle. Zaten çok büyük değişiklikler yok. Bu süreçte sorunlar vs varsa yazılımla halledilmiş olur.
Bilmiyorum ama güncelleyesim geldi.
Glade 35
Üstün
- Makaleler
- 3
guncelmiyiz.com'dan bakabilirsiniz.