crexy.x

Uzman
Cihaz
Samsung Galaxy A56
Merhaba arkadaşlar, telefonum Samsung Galaxy A56. Android 16 gelmiş, sizce güncelleyim mi, herhangi bir sorun var mı Android 16'da? Güncellenmeli mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben güncelledim bir fark da göremedim, aynı A56 kullanıyorum ben de. Sadece hava durumu, dosyalar ve panelin görünümü değişmiş, hafiften Liquid Glass'ımsı bir görüntü var.

@Glade,

Ben her zamanki gibi kullanmaya devam ettim fakat şarj sanki hızlı gitmiş gibi geliyor.

Sabah 12.30 gibi yaptım güncellemeyi, o zaman 88'ken şu an 23. Ben de anlamadım gitti.
Yoğun kullanmış olabilirsin böyle bir sorun var ise düzeltirken veya telefon optimizesi daha olmamıştır.

Hocam sende oyunlarda ani drop girme donma oluyormu 2-3 saniyelik bende oluyor düzeliyor bazı oyunlarda oyundan kaynaklı herhalde.

Son düzenleme:
@Glade,

Yoğun kullanmış olabilirsin böyle bir sorun var ise düzeltirken veya telefon optimizesi daha olmamıştır.

Hocam sende oyunlarda ani drop girme donma oluyormu 2-3 saniyelik bende oluyor düzeliyor bazı oyunlarda oyundan kaynaklı herhalde.
eFootball'da oluyor sadece, o da ısındığında. Diğer oyunlarda olmadı olduysa da farketmedim.

İstersen 1 2 hafta bekle. Zaten çok büyük değişiklikler yok. Bu süreçte sorunlar vs varsa yazılımla halledilmiş olur.