hsn.4343

Çalışkan
Merhaba,

Galaxy A56'dan mobil erişim noktası paylaşan A13'e bağlanmak istediğimde güzel bir şekilde bağlanıyor ama A56'da interneti stabil kullanamıyorum, sürekli kopmalar oluyor ve Wi-Fi'ya ünlem işareti geliyor. Birkaç defa kapat-aç yaptım, düzelmedi. 2 cihazın da hattı Vodafone. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayarlar kısmında sıfırla yaz. Mobil Ayarları sıfırla ardından Bluetooth Wifi ayarlarını sıfırla tekrar dene. Paylaşım yaparken arada sorun çıkıyor bende bilgisayara bağlarken sorun olunca sıfırlayıp bağlanıyor o zaman .

A56 sıfırla önce dene olmadı diğerini sıfırla dene
Hocam olayı daha net söylemek gerekirse A56 dan internete girerken A13 den de internete girilirse A56 nın bağlantı direk kopuyor ama A13 ün kullanılmadığı durumda A56 sorunsuz internete girebiyor yani 2 si aynı anda kullanamıyor interneti

Hocam olayı daha net söylemek gerekirse A56 dan internete girerken A13 den de internete girilirse A56 nın bağlantı direk kopuyor ama A13 ün kullanılmadığı durumda A56 sorunsuz internete girebiyor yani 2 si aynı anda kullanamıyor interneti
Tamam işte sıfırla ki Ağ ayarlarını cihazlar da sorun var mı belli olur yada daha başka telefonla paylaş için rahat edecekse Samsung ara onlar sana yol gösterir .dikkatli ol ağ ayarlarını sıfırla telefonnun kendisini değil fabrika ayarlarına döndürme yanı.

Tamam işte sıfırla ki Ağ ayarlarını cihazlar da sorun var mı belli olur yada daha başka telefonla paylaş için rahat edecekse Samsung ara onlar sana yol gösterir .dikkatli ol ağ ayarlarını sıfırla telefonnun kendisini değil fabrika ayarlarına döndürme yanı.
Hocam sorunu kendim çözdüm senin dediğin yöntemi yaptım işe yaramadı bant genişliğini 5 ghz a çıkardım sorun düzeldi. Yardımcı olduğun için teşekkürler

cihaz belki hangi banda bağlanacağını seçemiyor olabilir bu bant kanalını tek bir tarafa ya 5 yada 2.4 olacak sekilde sabitlemek çözüm olabilir sizde 5ghz çözüm olmuş