Samsung Galaxy A56 kullanmak pişman eder mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 20951
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 424
  • Etiketler Etiketler
    a56

Normalde hep Samsung kullandım. Laptop Samsung, telefalan J7 Prime vs. o yüzden A56 aldım ama Bootloader can sıktı.

O segmentteki her cihaz planlı eskitiliyor.
aslında planlı eskitilmiyor. Amiral gemisi işlemciye sahip olmadığı için 8 sene sonraki gelişmiş yapay zeka ve ağır işletim sistemi zorunlulukları sebebiyle cihazlar normal olarak yavaşlıyor ve hatalar vermeye başlıyor.

Bootloader can sıktı.
OneUI pişman etmez, ben dert etmiyorum Samsung cihazlarda bootloader kilidini. TouchWiz zamanında hep Custom ROM atardım da OneUI gelince Stock ROM ile kullanmaya başladım.

Bu yanıtı Honor 400 ile atıyorum.
Bunu almadan once 1 ay A56 1 ay 36 deneyimledim.
Zaten telefon için ilk 1 ay sistem otursun diye bir süre vermek gerekiyor.
A56 bana büyük gelmişti 400 de indirime girince 56 birine verip yoluma 400 ile devam ettim.
Magic 10 da aldı tablet de aldım ekosistemi kurdum.

Ama deseniz ki şu an 56'dan 400e gecilir mi bootlader Honor için toollar çıkmaya başladı ama bencd A56 varken geçmeye gerek yok.

Ama boy farkı çok iyi oluyor 400 daha küçük.
Malzeme kalitesi vs olarak 56 daha iyi deniliyor bende arayüz olarak 400 seviyorum.

Ama Honor ters köşe ile eskitebilir 200 alan kişiler şu an memnun mu merak ediyorum.

Kısaca gereksiz olur.

Ben büyük ekran seviyorum. Hiç küçük vihaz deneyimlemedim. Zaten ellerim büyük bence bana büyük cihaz daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…