2 ay önce internette 256 GB o fiyatlara bulunabiliyordu. Son zamanlarda gereksiz arttı A56 fiyatları. Benim tercihim Honor 400 olurdu. İki cihaz da benzer kalibrede. Bildiğiniz markadan devam etmişsiniz, tabii ki olabilir. Hayırlı olsun.

Normalde hep Samsung kullandım. Laptop Samsung, telefalan J7 Prime vs. o yüzden A56 aldım ama Bootloader can sıktı.

O segmentteki her cihaz planlı eskitiliyor.
aslında planlı eskitilmiyor. Amiral gemisi işlemciye sahip olmadığı için 8 sene sonraki gelişmiş yapay zeka ve ağır işletim sistemi zorunlulukları sebebiyle cihazlar normal olarak yavaşlıyor ve hatalar vermeye başlıyor.

OneUI pişman etmez, ben dert etmiyorum Samsung cihazlarda bootloader kilidini. TouchWiz zamanında hep Custom ROM atardım da OneUI gelince Stock ROM ile kullanmaya başladım.

Yaklaşık 2 ay önce KVK garantili Samsung A56 aldım. Kırık ve pert S10+'tan geçtim bu cihaza. (S10+ kırılmasaydı kullanacaktım. Çok memnumdum, çoğu yerde A56'dan iyiydi.)

İlk aldığımda kasma vardı ancak telefon gittikçe açıldı ve şimdi hızlı. Pili de güzel, ekran da. Kamera fiyatına göre iyi işte. Malzeme de premium. Ancak One UI 8 ile Bootloader kalıcı kapandı. Yani Custom ROM atamıyorum. Bana Honor 400 önerdiler ancak malzeme kalitesi ve güncelleme desteğinden, ek olarak arayüz güzelliğinden A56 tercih ettim. Ancak Honor 400 kamera olarak vs. daha iyi.

Bu cihaz temiz kullanmayla kaç sene gider? Pişman eder mi? Honor 400 ile takasa girilmeli mi?

Bu yanıtı Honor 400 ile atıyorum.
Bunu almadan once 1 ay A56 1 ay 36 deneyimledim.
Zaten telefon için ilk 1 ay sistem otursun diye bir süre vermek gerekiyor.
A56 bana büyük gelmişti 400 de indirime girince 56 birine verip yoluma 400 ile devam ettim.
Magic 10 da aldı tablet de aldım ekosistemi kurdum.

Ama deseniz ki şu an 56'dan 400e gecilir mi bootlader Honor için toollar çıkmaya başladı ama bencd A56 varken geçmeye gerek yok.

Ama boy farkı çok iyi oluyor 400 daha küçük.
Malzeme kalitesi vs olarak 56 daha iyi deniliyor bende arayüz olarak 400 seviyorum.

Ama Honor ters köşe ile eskitebilir 200 alan kişiler şu an memnun mu merak ediyorum.

Kısaca gereksiz olur.

Bu yanıtı Honor 400 ile atıyorum.
Bunu almadan once 1 ay A56 1 ay 36 deneyimledim.
Zaten telefon için ilk 1 ay sistem otursun diye bir süre vermek gerekiyor.
A56 bana büyük gelmişti 400 de indirime girince 56 birine verip yoluma 400 ile devam ettim.
Magic 10 da aldı tablet de aldım ekosistemi kurdum.

Ama deseniz ki şu an 56'dan 400e gecilir mi bootlader Honor için toollar çıkmaya başladı ama bencd A56 varken geçmeye gerek yok.

Ama boy farkı çok iyi oluyor 400 daha küçük.
Malzeme kalitesi vs olarak 56 daha iyi deniliyor bende arayüz olarak 400 seviyorum.

Ama Honor ters köşe ile eskitebilir 200 alan kişiler şu an memnun mu merak ediyorum.

Kısaca gereksiz olur.

Ben büyük ekran seviyorum. Hiç küçük vihaz deneyimlemedim. Zaten ellerim büyük bence bana büyük cihaz daha iyi.