Samsung Galaxy A56 şarj sorunu

20951

Uzman
Cihaz
Galaxy A56 5G
Garip bir durum yaşıyorum.

Şarja takılı, telefona bakıyorum, yüzde düşüyor. Takılı olmasına rağmen. Yukarıdan baktığımda 6 saat 35 dk olarak gösteriyor.

Geçen hafta da benzer şarj sorunu yaşadım. Cihaz şarja takılı ama şarj almıyor idi. Ancak kabloyu çektiğimde ekran açılıyordu. 2-3 hafta önce sokete su kaçmıştı, zaten uyarı vs. verdi telefon. Onunla alakası var mıdır yoksa başka olabilir mi?

10 ay. 27 Temmuz'da almıştım.

Garantisi devam ediyordur, normalde cihazın Samsung Türkiye kapsamında 2 yıl garantisi oluyordu bildiğim kadarıyla. Para istememeleri lazım, en iyisi KVK servise yönlendirip en azından bilgi alın.

Hangi adaptörü kullanıyorsunuz?

Bu. 2021 de aldık. S10+ için aldık o zaman. İş görüyordu bir sorunu yoktu son zamanlar olmaya başladı. Yavaş şarjda kullanıyorum zaten pil sağlığı için & ve şarjda iken kullanırım.

Garantisi devam ediyordur, normalde cihazın Samsung Türkiye kapsamında 2 yıl garantisi oluyordu bildiğim kadarıyla. Para istememeleri lazım, en iyisi KVK servise yönlendirip en azından bilgi alın.

KVK garantili zaten.

Kullandığınız kabloyu ve adaptörü değiştirin. Preo markalar iyi değil. Hızlı şarj desteklemiyor adaptörde dahil. Yavaş sarj eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…