20951

Uzman
Cihaz
Galaxy A56 5G
Garip bir durum yaşıyorum.

Screenshot_20260612_175115_One UI Home.webp

Şarja takılı, telefona bakıyorum, yüzde düşüyor. Takılı olmasına rağmen. Yukarıdan baktığımda 6 saat 35 dk olarak gösteriyor.

Geçen hafta da benzer şarj sorunu yaşadım. Cihaz şarja takılı ama şarj almıyor idi. Ancak kabloyu çektiğimde ekran açılıyordu. 2-3 hafta önce sokete su kaçmıştı, zaten uyarı vs. verdi telefon. Onunla alakası var mıdır yoksa başka olabilir mi?

Hangi adaptörü kullanıyorsunuz?

20260612_181422.webp

Bu. 2021 de aldık. S10+ için aldık o zaman. İş görüyordu bir sorunu yoktu son zamanlar olmaya başladı. Yavaş şarjda kullanıyorum zaten pil sağlığı için & ve şarjda iken kullanırım.

Garantisi devam ediyordur, normalde cihazın Samsung Türkiye kapsamında 2 yıl garantisi oluyordu bildiğim kadarıyla. Para istememeleri lazım, en iyisi KVK servise yönlendirip en azından bilgi alın.

KVK garantili zaten.

Eki Görüntüle 256741

Bu. 2021 de aldık. S10+ için aldık o zaman. İş görüyordu bir sorunu yoktu son zamanlar olmaya başladı. Yavaş şarjda kullanıyorum zaten pil sağlığı için & ve şarjda iken kullanırım.

KVK garantili zaten.

Kullandığınız kabloyu ve adaptörü değiştirin. Preo markalar iyi değil. Hızlı şarj desteklemiyor adaptörde dahil. Yavaş sarj eder.