Bütçe
25.000 TL

22571

Çalışkan
Babamın Huawei P30 Lite telefonu artık ömrünü tamamladı, ancak kendisi yeni bir cihaz almaya yanaşmıyor. Ben de ona sürpriz yapmak istiyorum. Tercihim kesinlikle Samsung olacak ve bütçem maksimum 25.000 TL.

Şu an Galaxy A36 ile Galaxy A56 arasında kaldım. Forumlarda Honor 400 veya bütçemi aşan S24 FE gibi öneriler olsa da ben bu iki model arasındayım. Aralarında yaklaşık 5.500 TL fark var.

Babamın Kullanım Alışkanlıkları:
  • Sosyal medyada vakit geçirmek.
  • Maç izlemek.
  • Gündelik fotoğraf çekimleri.
  • Oyun oynamıyor.
Temel Soru: 5.500 TL fark ödeyip A56 almaya değer mi, yoksa A36 tüm ihtiyaçlarını karşılar mı?

Peki, Galaxy S24 FE hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu anki fiyatı 30.200 TL, Galaxy A56 ise 22.400 TL. Aradaki 8.200 TL'lik fark azımsanacak bir tutar değil; ancak almışken en iyisi olsun mantığıyla bütçemi zorlamalı mıyım, karar veremiyorum.

Galaxy A36 modelinden tamamen vazgeçtim. Babam oyun oynamayan, sadece günlük fotoğraflar çeken ve sosyal medyada vakit geçiren biri. S24 FE'ye çıkmak mantıklı olur mu, yoksa aradaki fiyat farkına değmez mi?

Peki, Galaxy S24 FE hakkında ne düşünüyorsunuz? Şu anki fiyatı 30.200 TL, Galaxy A56 ise 22.400 TL. Aradaki 8.200 TL'lik fark azımsanacak bir tutar değil; ancak almışken en iyisi olsun mantığıyla bütçemi zorlamalı mıyım, karar veremiyorum.

Galaxy A36 modelinden tamamen vazgeçtim. Babam oyun oynamayan, sadece günlük fotoğraflar çeken ve sosyal medyada vakit geçiren biri. S24 FE'ye çıkmak mantıklı olur mu, yoksa aradaki fiyat farkına değmez mi?
Degmez. Galaxy A56 su an icin fiyati en mantikli duran Samsung telefon benim icin. S24 FE yerine S24 almak daha mantikli.

Bence A56 yeterli olur. A56'nin batarya omru S24 FE'den daha iyi.
Hocam peki S25 FE için ne dersiniz? Fiyatı da bayağı düşmüş çıktığı zamana göre. Bugün birkaç teknoloji mağazası gezdim de çoğu zaten S24 FE ile S25 FE'nin fiyatını eşitlemiş. Acaba almışken iyisini almak için biraz imkanımı zorlasam mı? Şu an S25 FE 33.000 TL'ye satılıyor.