Zaten onu da almam ama bu bütçeye X8 Pro alınır. A57'nin ederi Max 22 bin.

A57'nin Max ederi 22 bin nasıl olacak o abim be?
Çip 8350 dengi, kameralar hâla fiyat segmetinde video ve ön kamerası geçerli, kaliteli malzeme kalitesi ve muazzam bir iç tasarımı var.
POCO'ya göre yazılımı çok iyi kalıyor.

Sen ben POCO, Xiaomi tercih edersin ama genel kullanıcının gözünde bir yanda Samsung dururken POCO'nun bir itibarı yok.

POCO farklı, Xiaomi farklı.
Aslında Xiaomi ile Samsung'un hedeflediği kitle aynıyken, POCO ile Redmagic gibi firmaların hedeflediği kitle aynı olur.

Yıllarca Apple fanlarına laf ettik, yıllar geçti Samsung fanları daha beter olmaya başladı. Kardeşim para verip alıyorsunuz, şirketin hissesini değil. Kim paranın karşılığını en iyi şekilde veriyorsa o ürünler alınır, ha x marka ha z marka. Bu sadece telefon için değil genel bir alışveriş standartıdır.

yıllarca Apple fanlarına laf ettik, yıllar geçti Samsung fanları daha beter olmaya başladı. Kardeşim para verip alıyorsunuz, şirketin hissesini değil. Kim paranın karşılığını en iyi şekilde veriyorsa o ürünler alınır, ha X marka ha Z marka. Bu sadece telefon için değil genel bir alışveriş standartıdır.

Bu konuda Samsung fanı kimse yok ki?
Şu fiyata (daha üstüne şu bu alınır demeden) en iyisi bu. Marka Samsung diye hoşuna gitmediyse başka marka alırsın.

Yıllarca Apple fanlarına laf ettik, yıllar geçti Samsung fanları daha beter olmaya başladı. Kardeşim para verip alıyorsunuz, şirketin hissesini değil. Kim paranın karşılığını en iyi şekilde veriyorsa o ürünler alınır, ha x marka ha z marka. Bu sadece telefon için değil genel bir alışveriş standartıdır.
Samsung fanlığıyla alakası yok işin, işin Poco fanlığıyla alakası var. Bahsi geçen iki telefonun kullanım alanları nispeten farklı. Kaldı ki bu bütçede farklı alternatif sayısı az ama yok değil, Nothing gibi bir marka var yarışta.

Bu konuda Samsung fanı kimse yok ki?
Şu fiyata (daha üstüne şu bu alınır demeden) en iyisi bu. Marka Samsung diye hoşuna gitmediyse başka marka alırsın.
Genel olarakta fanları var, konuda da vardır, neden olmasın? Ben zamanında Samsung firmasını çok seven birisi olarak son yıllardaki tutumundan ve cihazlarından oldukça rahatsızım. E alma diyeceksiniz, evet almıyorum, alınmasını da istemiyorum. Görüşlerim sizi rahatsız ediyorsa engelleyin gitsin. Ne bir şekilde firmayı, modeli, fiyatını savunmak zorundasınız, ne de benim görüşlerime karşılık vermek için cihaz karşılaştırma tezleri sunmalısınız.