Detaylar
Kim cevapladı?Because The Internet 14
Çalışkan
Yani zaten 16 döngü olmuş. Pil sağlığının düşmemesi lazım. 40'ı çıkmamış cihazın yani
Doğrudur orada yazan.
Doğrudur orada yazan.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ispanak Namık
Çalışkan
Gerçek pil sağlığınızı öğrenmek istiyorsanız Samsung Türkiye'yi aramanız lazım. Uzaktan telefonunuza bağlanıp test yapıyorlar raporu size gönderiyorlar.
Pil sağlığını öğrensek ne işimize yarar? Pili ücretsiz değiştirebiliyor muyuz?Gerçek pil sağlığınızı öğrenmek istiyorsanız Samsung Türkiye'yi aramanız lazım. Uzaktan telefonunuza bağlanıp test yapıyorlar raporu size gönderiyorlar.
THE KEROXEA 6
Üstün
O eskidendi. Şimdi ayarlar menüsünde yazan pil sağlığı da gerçek veridir oradan bakabilirsiniz.Gerçek pil sağlığınızı öğrenmek istiyorsanız Samsung Türkiye'yi aramanız lazım. Uzaktan telefonunuza bağlanıp test yapıyorlar raporu size gönderiyorlar.
Avrupa Birliğine göre 1200 kere cihazı 0-100 yaptığınız zaman cihazın pil ömrünün %80 üzerinde olması gerekiyor.
Cihazı %20'lerde şarja takıyor iseniz bu 1200 döngü sınırını zaten aşarsınız, pil koruma modu da maksimum düzeyde ise her türlü 5-6 yıl rahat dayanır o pil.
Bandırmalı1965 26
Başarılı
Arkadaşlar Samsung A57 kullanıyorum. Pil sağlığı bilgisi gerçek mi?
Bu arada, iyi Sosyaller.
Eki Görüntüle 270770
Apple insanları galeyana getirmek için pil sağlığını sallıyor. Apple ne dediyse %5 koyun üstüne. Samsung kısmen doğru veriyor ama o da gereğinden fazla veriyor sağlığı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Samsung A57 kullanıyorum. Pil sağlığı bilgisi gerçek mi?
Bu arada, iyi sosyaller.
Eki Görüntüle 270770
338 döngüde pil %100 olamaz, ben inanmıyorum. ADB'den "dumpsys battery" atınca %97 gözüküyor çünkü sağlık.
Ispanak Namık
Çalışkan
Garantisi bitmeden değiştirirsiniz tabiki. Ne de olsa eskiyor eski performansını kaybediyor. Firma sorun yaratsa bile Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurur hakkınızı söke söke alırsınız.Pil sağlığını öğrensek ne işimize yarar? Pili ücretsiz değiştirebiliyor muyuz?
THE KEROXEA 6
Üstün
338 döngüde bile %97 sağlık büyük başarı. Yani %80 sağlığa ulaşması için yaklaşık 1800-2100 döngü yapmak gerekli.Eki Görüntüle 270785
338 döngüde pil %100 olamaz, ben inanmıyorum. ADB'den "dumpsys battery" atınca %97 gözüküyor çünkü sağlık.
Samsung bu pil işini cidden çok iyi yapıyor. Eskiden iPhone'larımız bir yıl içinde 500-600 döngü sonrasında pil sağlığı %80 altına düşerdi bir de iPhone'larda pil sağlığı düşünce cihaz kafayı yiyor, şimdi artık telefon eskiyor yenisine geçiyorsun çekmecede duran Eski Samsung telefonun bile pil sağlığı %80 üzeri oluyor 80 altına düşse bile performans açısından aman aman etki etmiyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
100.000 TL bütçe ile OLED monitor dahil sistem toplama önerisi
- TANTUNICIK
-
-
Samsung Galaxy S26 Ultra ile Astro fotoğrafçılık için ayar önerisi