LineageOS yükledim, kendi Recovery'si ile kurulumu falan bitirdim. Sonrasında ise recovery dosyasını Magisk ile seçip, Root'lu dosyayı oluşturdum. Bunu download moddan, AP kısmından yükledim. Magisk içerisinde 'ramdisk mevcut' diye gösteriyor ama 'yüklü sürüm yok' diyor.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Recovery dosyasını ADB sideload modda mı atayım yani?
Ha pardon yanlış anladım sanırım Magisk öylede kuruluyordu ama detaylarını bilmiyorum.
AOSP (LineageOS) recovery kullandığınız için. ADB sideload moduna geçip.
Oradan kurmanız lazım.
Release Magisk v28.0 · topjohnwu/Magisk
[General] Support 16k page size [General] Add basic support for RISC-V (not built in releases) [General] Use a minimal libc to build static executables (magiskinit and magiskboot) for smaller sizes...
- Makaleler
- 9
LineageOS yükledim, kendi Recovery'si ile kurulumu falan bitirdim. Sonrasında ise recovery dosyasını Magisk ile seçip, Root'lu dosyayı oluşturdum. Bunu download moddan, AP kısmından yükledim. Magisk içerisinde 'ramdisk mevcut' diye gösteriyor ama 'yüklü sürüm yok' diyor.
Magisk'i sideload ile kurmayı dene.
recovery dosyasını adb sideload modda mı atayım yani?
Ha pardon yanlış anladım sanırım magisk öylede kuruluyordu ama detaylarını bilmiyorum.
- Makaleler
- 9
Recovery dosyasını ADB sideload modda mı atayım yani?
Ha pardon yanlış anladım sanırım Magisk öylede kuruluyordu ama detaylarını bilmiyorum.
AOSP (LineageOS) recovery kullandığınız için. ADB sideload moduna geçip.
Oradan kurmanız lazım.
[General] Support 16k page size [General] Add basic support for RISC-V (not built in releases) [General] Use a minimal libc to build static executables (magiskinit and magiskboot) for smaller sizes...
Sonrasında ise recovery modda adb sideload moddan adb sideload dosyaadi.zip olarak kuracağım doğru mudur? bu işlemde magiskin uygulamasını kaldırmam lazım mı birde normal recoveryyi mi yükleyim rootlu olanda kalsa sorun olur mu?AOSP (LineageOS) recovery kullandığınız için. ADB sideload moduna geçip.
Oradan kurmanız lazım.
Magisk'i buradan indirin. .apk Yerine .zip yapacan sonunu![]()
[General] Support 16k page size [General] Add basic support for RISC-V (not built in releases) [General] Use a minimal libc to build static executables (magiskinit and magiskboot) for smaller sizes...github.com
ADB sideload moddan ADB sideload dosyaadi. ZIP olarak kuracağım doğru mudur?
Evet. Başka bir şey yapmana gerek yok.
Hocam kurmadan önce magisk uygulamasını silip kurdum bu uygulamayı yüklemesi gerekmiyor muydu yüklenmemişte uygulama?
Hocam kurmadan önce Magisk uygulamasını silip kurdum bu uygulamayı yüklemesi gerekmiyor muydu yüklenmemişte uygulama?
Siz yükleyin geri.
- Makaleler
- 9
Hocam kurmadan önce Magisk uygulamasını silip kurdum bu uygulamayı yüklemesi gerekmiyor muydu yüklenmemişte uygulama?
Magisk sürümü değiştiği için tekrardan yüklenmesi gerekir.
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-