Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Kardeşim sağ olsun annemin telefonuna happymod kuracağım diye reklam virüsü bulaştırmış ESET ve dr. Web üzerinden tarama testi yaptım fakat sonuç çıkmadı format atmadan silebileceğim bir yol var mı?
Google Play'den Kaspersky yükleyip taramayı dene.
Michael Scofield
Uzman
Kardeşim sağ olsun annemin telefonuna happymod kuracağım diye reklam virüsü bulaştırmış ESET ve dr. Web üzerinden tarama testi yaptım fakat sonuç çıkmadı format atmadan silebileceğim bir yol var mı?
Google Play'den Kaspersky yükleyip taramayı dene.
EyM
Gelişen
Kaspersky indirin.Kardeşim sağ olsun annemin telefonuna happymod kuracağım diye reklam virüsü bulaştırmış ESET ve dr. Web üzerinden tarama testi yaptım fakat sonuç çıkmadı format atmadan silebileceğim bir yol var mı?
Uyuyan Sincap
Üstün
Malwarebytes, Kaspersky, Avast, BitDefender, McAfee.
Michael Scofield
Uzman
Kaspersky ve Malwarebytes Google Play'de yok galiba APK olarak nereden indirebilirim?
BitDefender indirmeyi dene o zaman APK olarak bilmiyorum.
Uyuyan Sincap
Üstün
Kaspersky ve Malwarebytes Google Play'de yok galiba APK olarak nereden indirebilirim?
Kaspersky kendi sitesi var ama Malwarebytes biraz arayınca çıkıyor. Bulamazsanız en son onu denersiniz.
Michael Scofield
Uzman
Bir de Malwarebytes Türkiye'den çekildi diye biliyorum. Play Store'da bulamayabilirsiniz.
Uyuyan Sincap
Üstün
Kaspersky'ı Galaxy Store üzerinden indirip taratınca direkt buldu virüsü yardımlarınız için teşekkürler.
Aslan ya aslan. Buna kötü diyen bir Avrupa milleti var. Cidden artık reklam parası için BitDefender'i övdüklerini düşünüyorum. İyi kullanımlar dilerim hocam.