gesaffelstein 30
Üstün
- Makaleler
- 1
Selamlar. Bir süredir kullandığım Galaxy Buds 2 hakkında inceleme yapmak istedim ve almayı düşünenler için deneyimlerimi aktarayım dedim. Teknik özelliklerinden başlayalım.
- Aktif Gürültü Engelleme (ANC)
- Dolby Atmos teknolojisi ile güçlendirilmiş 360 Ses
- Ambiyans / Arama Esnasında Ambiyansı Otomatik Aktifleştirme
- Bluetooth 5.2 / A2DP, AVRCP, HFP
- Akselerometre, Jiroskop Sensörü, Hall Sensörü, Yakınlık Sensörü, Dokunmatik Sensör, VPU (Ses Alma Birimi)
- Kılıf Batarya Kapasitesi 472 mAh, Kulaklık Batarya Kapasitesi 61 mAh
- 5 Saat kullanım süresi
Deneyim
Fiyatına göre ses kalitesinin çok çok iyi olduğunu söylemeliyim. Aktif Gürültü Engelleme özelliği ise %98'e kadar gürültüyü engelliyor ve bu yüzden de sertifika kazanıyor. Kulaklıkları kulağınıza taktığınız an gürültüyü emmeye başlıyor. Kulaklığın tekini çıkardığınızda oynattığınız içeriği durduruyor. PC'ye geçtiğiniz an telefonunuzdan PC'ye otomatik geçiş sağlıyor. Cihazın sensörleri de başarılı ve otomatik işlevselliği iyi. Wearable uygulamasına gömülü Buds yazılımı sayesinde ekolayzırı keyfinize göre ayarlayabiliyorsunuz;
Özellikle "Dinamik" ayarında kulaklığın gerçek performansı ortaya çıkıyor neredeyse. Her müzik tarzına uygun dengeli ve kaliteli bir ses dengesi yaratıyor.
360 Ses ile kafa hareketlerinize göre sesin dengesini sağlıyor ve bu özellik gerçekten çok iyi. Ekranda oynattığınız içeriği otomatik olarak algılayıp 360 ses moduna geçiyor. Gerçekten de sahnenin içindeymiş gibi hissediyorsunuz.
Kulaklıkların üstündeki dokunmatik alanlardan gelen çağrıyı cevaplayabiliyor, sonlandırabiliyor ve müziği değiştirebiliyoruz. Arama esnasında ortam sesini otomatik olarak aktifleştirebiliyor bu sayede dışarıdaki seslere de odaklanabiliyorsunuz. Ayrıca kulaklıklar sürekli düzenli güncelleme alıyor. Burada değinmek istediğim diğer bir nokta ise bu kulaklıklar en iyi şekilde Samsung cihazlarda çalışıyor. iOS bir cihaza sahipseniz kulaklıkların çoğu baş özelliklerinden faydalanamıyor, ekolayzır ayarı yapamıyorsunuz. Kulaklıklar gayet ergonomik ve kendi kendine çıkma gibi bir durumu olmuyor. Dokunmatik kontrolleri oldukça stabil ve hatasız.
Uzun lafın kısası kendi fiyat bandında bass / tiz dengesi ve dolu dolu özellikleriyle tercih edilesi bir cihaz. Kesinlikle tavsiye ediyorum almayı düşünenlere. Dilerseniz üstüne biraz daha ekleyip Buds 3'de alabilirsiniz ama kullanmadığım için yorum yapamıyorum. Umarım yararlı olmuştur. Aşağıda çektiğim görsellere göz atmak isteyebilirsiniz.